Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šest studentů se rozhodne ukrást správné odpovědi k důležitému testu a získat tak vynikající výsledky. Velmi brzy ale zjistí, že úspěch v životě nezávisí jen na plném počtu bodů... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 9/10 Děj 6/10 Hudba 5/10 Efekty 6/10/// +Erika Christensen, Chris Evans a Scarlett Johansson v jednom filmu, zajímavý námět a scénář, jo a ten opičík byl vážně zábavnej -hudební ani technická stránka určitě neohromí, celkově takový jednodušší film/// Na perfektní skóre jsem se pořádně těšil, proto jsem při televizní premiéře neváhal. Film je pohodový, zábavný, možná na jedno zhlédnutí, ale to vůbec nevadí. Málokdy totiž máte možnost vidět své oblíbené herce pohromadě a ještě v tak netradičním (no trošku odlišným) Teen filmu. Jediné co nepochválím je malá akčnost snímku (Nova totiž naznačovala něco jiného), ale to nevadí.../// Celkem 64%/// ()

Jaňo 

všechny recenze uživatele

Hurá... Konečne to nebolo len o hlúpych a trápnych vtípkoch a o týpkoch (nechcený rým), ktorí používajú slová ako "šukať", "cecky" a "fajka"... Film mal slušnú pointu aj príbeh, obsadenie výborné a tiež výkon toho obsadenia. Usmial som sa na "odkazoch" na iné filmy, ale aj na podarenom scenári... Vrámci teenage určite veľké prekvapenie (ktoré som nečakal) a preto sa odhodlávam dať štvorku ako vyšitú... ()

Reklama

YoZo8 

všechny recenze uživatele

Pohodičková komédia s teraz už známymi hercami. Začínajúci Chris Evans a Scarlet Johanson podali uspokojujúci výkon pre takýto žáner. Perfektne skoré nemá vôbec nejaký super dej alebo zápletku. Prosto len chcete vedieť ako to cele nakoniec skonči. A skonči to tiež tak všelijako- smiešne. Aj keď perfektne skoré nepatri medzi top komédie na svete, ja som sa počas celého filmu celkom bavil. Už keď pre nič iné, tak aspoň kvôli tomu zhúlenému Číňanovi sa to oplatí pozrieť. Ten vyčnieval nad všetkými a bol najviac komický. Hodnotím 3,5 * ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Tínedžerské filmy moc nemusím a keď sem tam niečo pozriem, tak je to výnimka ako tu kde ma zaujala Scarlett Johansson. Musím povedať, že film a herci sú celkom sympatický, zábavný a príjemný. Príbeh tiež nie je zlý aj keď väčšina filmu, ktorý ubehne ako voda, stojí len na dobrých hercoch. Keď vám padnú do oka máte vyhrané. Fajn oddychovka a poohliadnutie späť do školských lavíc. Ja som sa bavil. 80% - 4* ()

Džejkop 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že jsem byl mile překvapen. Čekal jsem klasickou prčickovskou teen komedii, kterých je jako mraky a vždy jsou si svým pojetím velmi podobné. Zde šlo o docela něco jiného, parta studentů má poněkud vyšší cíle a zájmy než jak to v tomto žánru bývá. Ač šlo o jednoduchý děj, jeho potenciál byl myslím využit zcela maximálně, pobavil jsem se taky, dokonce nechybí ponaučení, že život není jen o testech, ale taky o přátelství a o tom, že je nejdůležitější vědět co od života chci a koneckonců Scarlett Johansson už jen sama o sobě vždycky stojí za to, v tomto případě to možná platí dvojnásob. ()

Galerie (72)

Související novinky

Hvězdy pro Murphyho

Hvězdy pro Murphyho

20.04.2006

Je to už nějaký ten čas, co se kariéra Eddieho Murphyho svezla směrem k infantilním komediím a nachází se v stavu akutního nedostatku kvalitních rolí pro kdysi veleúspěšného herce. A ani jeho… (více)

Reklama

Reklama