Reklama

Reklama

Když mladý ambiciózní právník Ben Cahill (Josh Duhamel) přebírá kauzu jedné významné farmaceutické firmy, netuší, jakému dramatu bude muset čelit. Stane se nechtěným aktérem nemilosrdného boje mezi zkorumpovaným šéfem firmy Arthurem Denningem (Anthony Hopkins) a jeho obchodním partnerem Charlesem Abramsem (Al Pacino). Ben se ocitá ve smrtelném nebezpečí a pokud chce přežít, bude muset co nejrychleji odhalit pravdu. (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (77)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film je značne podhodnotený. Z môjho pohľadu to bol zaujímavý thriller s prekvapivou pointou. Nebolo to šokujúce, malo to ale svoj spád, pár zvratov, nebolo to vôbec plytké a dej nie je vopred odhadnuteľný. Pacina ani Hopkinsa komentovať samozrejme netreba, tí by kraľovali filmu aj keby tam postavili len ich sochu. Ženské úlohy zvládnuté perfektne, hlavne Alice Eve v roli trochu bezduchej manželky bola výborná. Súhlasím, že pri tejto zostave Duhamel nestíhal. Filmu sa vyčíta prekombinovanosť, ktorá mne osobne ale zaimponovala. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Těhle filmů s lechce ponurou atmoškou v thrillerovém kabátku není zrovna už moc a ještě když člověk mrkne na casting,tak jako fanda Ala si to pustit zkrátka musí.Je zvláštní,že mi vcelku to rozložení postav dost vyhovovalo,kdy starý veteráni jsou tu spíše jen tím pozádím a všechno se to hrne na dvě ženský a průměrného Josh Duhamela.Náměť určitě není nic nového pod sluncem,ale jak jsem psal,jsem rád,že vůbec je.Co je bohužel průser,že Shimosawa chtěl trochu experimentovat a odlišit průběh a look filmu.Jsou tam dvě scény který jsou tak neskutečně kravský,že si říkáte proč tam jsou.Jako zalepit si lepidlem ránu na břiše je vážně někam spíše do parodie,než do seriózního filmu,kterým chce být,ale scenář občas dělá jednu ďouru ke konci za druhou a chce vymodelovat moment velkého překvapení.To se všechno dá nějak snést,zvraty jsem čekal,ale bohužel je to stále jen průměrnou třešinkou,která je ze strany už silně okousaná.Popravdě z tohohle filmu mohlo vzejít mnohem více,možná právě takové zklamání pro ostatní.Když řeknu,že v jeden moment jede kameraman takovou elipsu na detail,tak už víte čím chtěl Shimosawa upoutat.Chtělo to bohužel osvědčeneného režiséra,protože herce na to měl. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Tak tady se opravdu tvrdě rozcházím s valnou většinou hodnotitelů. Ze solidarity nebudu rozpitvávat postavu legendárního Al Pacina, nicméně mi Misconduct v mnohém připomínal Ďáblovo advokáta. Ani já samozřejmě nejsem takový kacíř, abych tento nesmazatelný etalon devadesátých let srovnával s laciným "právnickým" dramatem, nicméně se jedná imo o dobře napsaný thriller, kde sice skřípe mnoho věcí (především naprosto marná Alice Eve a to jí mám jinak rád), ovšem i tak jsem si celkem užíval atmosféru. Skutečně nechápu, že tenhle kousek nemá alespoň naprosto standardních 70%. Ode mě 8/10. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

To máte tak, když si scénáristé nedokáží vybrat smysluplný závěr svého filmu a tak tam vrznou a oba a třetí si přidá ještě režisér sám a máte tak několikanásobný loop zvratů a všechny jsou tak pitomě vykonstruované, že pak divák po nějakých devadesáti minutách rozplétání záhad dospěje k závěru, že těch devadesát minut bylo úplně zbytečných a k ničemu, což výsledku fakt nepřidává, ani trochu. Zase jedna ukázka snímku mnoha slavných ksichtů v nezvládnuté břečce. ~~~ 1,5* ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Divím se, že se slovutní Hopkins a Pacino nechali naverbovat do takového škváru. Při sledování jsem lapala po dechu a děsila se, jakou kravinu tam ještě tvůrci vloží. Děj je většinou nesmyslný a čím víc spěje ke konci, tím ptákovin přibývá. Odpad nedávám jen proto, že se mi líbila tvář korejského herce, který se pohybuje celým filmem. I když vlastně ani nevím, proč v něm hrál, v ději jeho účast nedávala žádný smysl :D ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama