Reklama

Reklama

Vlak do Pusanu

  • Jižní Korea Boosanhaeng (více)
Trailer 3

Rozvedený Seok Woo (Yoo Gong) je workoholikem tělem i duší. Své malé dcery Soo-an (Soo-an Kim) si tak příliš neužije. Nyní má Soo-an narozeniny a za každou cenu si přeje navštívit maminku. Seok Woo souhlasí a společně se tak vydávají rychlovlakem ze Soulu do Busanu. Vlak je téměř připraven k odjezdu, jenže na poslední chvíli do něho naskočí nezdravě vypadající dívka. Stačí jedno kousnutí a následkem domino efektu během pár minut většina pasažérů zmutuje v krvežíznivé zombies. Pro ty zbývající právě začíná holý boj o přežití. (Psychor)

(více)

Videa (6)

Trailer 3

Recenze (425)

juta 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že se zde trochu inspirovali filmem Světová válka Z, hlavně těma hordama zombíků, které přes sebe přelézají. Jinak se zde vybralo zajímavé prostředí a tím byl vlak, ve kterém cestující bojují o život s poněkud nadopovanými zombíky. Žádný z hlavních hrdinů to nemá do konce jistý a to se mi na tom líbilo, i když zamrzelo, že to někteří nezvládli. Klidně bych byl pro dvojku. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

tohle bych chtěl někdy zažít při jízdě vlakem R 639 Rožmberk společnosti České dráhy směr Brno hlavní nádraží.... ok, teď vážně; v rámci zombie subžánru je Vlak do Pusanu dosud nevídaný milník. Respektive: napínavá, vynalézavá a neskutečně našlapaná adrenalinovaná jízda, která originálně využívá klišé a parametry zombie-flicku jako málokterá podobná žánrovka. A já už se teď nemůžu dočkat, jaký nemrtvý překvápko korejci vytasí příště. ()

Reklama

Ampi 

všechny recenze uživatele

Jede vláček motoráček kolik zombíků asi má. Ano může se zdát jako takový prequel Světové války Z, nakonec tam ta epidemie měla jedno z prvních ohnisek v Korei. Prostředí je vybrané dobře a scénář dobře napsán. Otcové malých dcer a otcové nastávající se jsou zajímavě profilované postavy. Někteří muži jsou opravdový muži, i když někteří úplně nejvyspěli. Konec zakončen velmi dojemně a trochu poetický, takže občas u někoho ukapne nejedna slza. A byť na na začátku se Vlak do Pusanu tvářil na 3 hvězdičky, tak se rozjel a i díky konci skončil na pěti. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„LIDI SE TADY MĚNÍ V KRÁLÍKY A NAPADAJÍ OSTATNÍ!...“ /// Standardní zombíkárna ve který jsou hlodavci rychlý a nepohrdnou jízdou vlakem. Sledujeme osudy několik málo osob od počátku epidemie, který nakonec musej táhnout za jeden provaz. Ve vlaku je oproti jinejm prostředím (tedy filmům) celkem málo možností, jak s kousavcama vyjebat, a uznávám, že pár nápadů je originálních. Ovšem taková Ledová archa byla jiný kafčo. I tady je to pozdějc celkem slušný drama, který ovšem rozmělňujou... a nevyhnou se ani debilitám v chování. A pak ty srdceryvný scény... dám 3*, ale je to na důtku s výstrahou! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, na který železniční trati jsou nejdelší tunely. 2.) Chtěli mě pokousat ve vlaku. 3.) Thx za titule „titulkomat“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ * ()

Jhershaw 

všechny recenze uživatele

Za mě zklamání, ale holt po Wailing byla laťka dost vysoko. Přitom rozjezd byl dynamický, nákaza se šíří rychlostí blesku, zombící jsou správně agresivní a rychlí (tedy z pohledu zombie je to špatně, ale připomnělo mi to spíš 28 dní poté). Že do toho Korejci budou cpát melodrama, malé dítě, těhotnou, to se dalo čekat. Spíše mi vadilo, že to někde od poloviny přestalo dávat smysl, i z hlediska chování postav, a zbytečně se to natahovalo. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (10)

  • Natáčanie sa začalo 26. apríla 2015 a skončilo 19. augusta 2015. (mivr)

Související novinky

Tvůrce Vlaku do Pusanu bude točit pro Netflix

Tvůrce Vlaku do Pusanu bude točit pro Netflix

27.04.2020

Režisér korejského zombie hitu Vlak do Pusanu z roku 2016 Sang-ho Yeon chystá pro Netflix novou animovaní sérii. Ještě letos by měl režisér přivést do kin pokračování svého zombie hororu pod názvem… (více)

Virová nákaza ve filmech

Virová nákaza ve filmech

15.03.2020

Momentální krizová situace reagující na probíhající šíření viru Covid-19 měla mimo jiné za následek i uzavření veškerých kinosálů, což pochopitelně vedlo k tomu, že distributoři začali rušit či… (více)

Reklama

Reklama