Reklama

Reklama

Vlak do Pusanu

  • Jižní Korea Boosanhaeng (více)
Trailer 3

Rozvedený Seok Woo (Yoo Gong) je workoholikem tělem i duší. Své malé dcery Soo-an (Soo-an Kim) si tak příliš neužije. Nyní má Soo-an narozeniny a za každou cenu si přeje navštívit maminku. Seok Woo souhlasí a společně se tak vydávají rychlovlakem ze Soulu do Busanu. Vlak je téměř připraven k odjezdu, jenže na poslední chvíli do něho naskočí nezdravě vypadající dívka. Stačí jedno kousnutí a následkem domino efektu během pár minut většina pasažérů zmutuje v krvežíznivé zombies. Pro ty zbývající právě začíná holý boj o přežití. (Psychor)

(více)

Diskuze

nagasek

nagasek (hodnocení, recenze)

Super film:) Jsem zvedavy jaky bude ten americky remake pristi rok co ma vyjit :) 

jaspy

jaspy (hodnocení, recenze)

Měli by to přejmenovat na Vlak do Wuchanu :-D

Doufám, že remake bude silnější. Tady 3*

Uncanny

Uncanny (hodnocení, recenze)

Ani mě nepřekvapuje ze to hodnotí samí idioti. Tohle je perfektní film. *****

Khare

Khare (hodnocení, recenze)

Marceloo

Líbil by se mi český remake ve vlaku ČD! Ta téměř nerozbitná skla a pevně zavřené dveře a desítky vagónů uhánějících českou krajinou. Jen s těmi dlouhými tunely by měli asi trochu problém :-)

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

To vies, ked vypijem vela hroznoveho sake, tak kecam voloviny. :)

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

no jo, ale pokuď nemáš modelky, ta ksi špatný člověk a nejsi žádný guru !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

já ti odpustím, ale co moje modelky/přítelkyně moje modelky ti to asi neodpustí !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moje modelky mně živí a já se jenom flákám !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! uvědom si že tohle je hustý život ! 

na příspěvěk reagoval Wacoslav1, Lacike

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

no já sem neviděl dost Asijských filmů, ale prosím tě říkej mi experte, odborníku, specialito, guru, profesionál a já tady jako jediný rozumím, žánru horor miliony lidí mně žádají o expertízu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! v brzké době hodlám natočit hororový film !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! laskavě si to uvědom  

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Související novinky

Tvůrce Vlaku do Pusanu bude točit pro Netflix

Tvůrce Vlaku do Pusanu bude točit pro Netflix

27.04.2020

Režisér korejského zombie hitu Vlak do Pusanu z roku 2016 Sang-ho Yeon chystá pro Netflix novou animovaní sérii. Ještě letos by měl režisér přivést do kin pokračování svého zombie hororu pod názvem… (více)

Virová nákaza ve filmech

Virová nákaza ve filmech

15.03.2020

Momentální krizová situace reagující na probíhající šíření viru Covid-19 měla mimo jiné za následek i uzavření veškerých kinosálů, což pochopitelně vedlo k tomu, že distributoři začali rušit či… (více)

Reklama

Reklama