Reklama

Reklama

S.P.O.T.: Return

(amatérský film)
Krátkometrážní / Horor
Česko, 2015, 6 min

Režie:

David Svoboda

Hrají:

David Svoboda

Obsahy(1)

Tajný agent Robinson, bývalý člen speciální jednotky na řešení paranormálních situací, je náhle přijat zpět a povolán na dopadení organizátora rebelie v tajném zařízení zvaném Origin. Rozhodnut očistit své jméno, vydá se na poslední místo, kde byl cíl zaznamenán. Tentokrát ho ale zlo překvapí v trochu jiném kabátu, než na který je připraven. (cuish)

(více)

Recenze (2)

Allica 

všechny recenze uživatele

Co to bylo? :D Tady mi něco nesedí. Typografie byla úžasná, sice tam byla jedna gramatická chyba, ale v pohodě. A potom najednou střih do obrazu 4:3 .. mobilem by se to možná podařilo natočit i v lepší kvalitě, ale to nebudu posuzovat. Chvilkama jsem měla pocit, že koukám na práci někoho, kdo o filmu ví hodně a pak najednou jako by to převzal někdo jiný, někdo kdo neví lautr nic :D a pak se to ještě takhle několikrát prohodilo :D Děj, ten nikam nevede že jo. Čistě jenom horor to taky není. Dlouhé titulky na začátku, které nás skoro připravují na velkofilm a pak si tam někdo nalije čaj, rozkopne dveře, ve kterých následně stojí kamerový stativ :D projde se po půdě a cosi zapříčiní smrt hlavní postavy :D Jako dobře nás to připraví na něco, ale vzápětí se toho nedočkáme :D ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Bylo, nebylo. Byl tu tvůrčí nápad koupit kameru a natočit děsivý amatérský short. Nebylo však moc kaček a tak se museli spokojit s málem. Jenomže divák se rozhodně nespokojí – to je potřeba si uvědomit. Zvláště když to chlapci kromě youtube plesknou i na „filmovou“ databázi. Řekli si, proč by to tam nebylo, když tam mají hudební videoklipy i různé reklamy…Uděláme k tomu poutavé titulky, které diváka pořádně navnadí a uzemníme ho nepovedenými záběry v závěru. Na děj serem, stejně skoro všechny peníze padly na tu kameru. No a tak se stalo, že jsem na to narazil v sekci krátkometrážní/amatérské hororové filmy. Inu dojem to na mě neudělalo. Vy jste mě nepotěšili a ani já vás nepotěším… ()

Reklama

Zajímavosti (1)

  • Rozpočet: 3000 kč. Délka natáčení: 2 dny. Natáčelo se na starou digitální kameru (mini DV). (cuish)

Reklama

Reklama