Reklama

Reklama

Léto v Řecku

(TV film)
  • Česko Osudové léto v Řecku (více)

Obsahy(1)

Rieke přijede do Řecka jako řidička autobusu, který jí ale hned první noc ukradnou. Samozřejmě z nehlídaného parkoviště, což znamená, že pojišťovna nemusí pojistku vyplatit. Rieke se seznámí s Yannisem, který jí pomáhá vyřešit ztracený autobus, a uvědomuje si, že její život není takový, jaký by si přála, takže když se autobus najde, neodjede s ním, ale rozhodne se udělat si v Řecku dovolenou. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (6)

Sygauras

všechny recenze uživatele

Chtělo by to natočit druhý díl o tom, jak všechny zavřely do vězení za podvody, lhaní, úplatky a různé další ojebávání zákonů. Není tad v podstatě jediná postava která by něco z toho neprovedla. ()

troufalka 

všechny recenze uživatele

Všechny romantické filmy, které začínají Osudové léto v ... jsou na jedno brdo. Jejich jedinou nespornou výhodou jsou lokace. ()

Reklama

allegria 

všechny recenze uživatele

Další ze série filmů, kde se děj odvíjí díky debilitě hlavní postavy (tady hlavní hrdinky příběhu), která najednou vypne mozek a aniž by si cokoli ověřila, dělá závěry s dalekosáhlými důsledky. Jenomže Řecko je překrásné, příběh mě přece jen vtáhnul, takže pokud mám být k sobě a dalším divákům poctivá, musela jsem tomu dát tři hvězdy. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Film "Leto v Grécku" (Ein Sommer in Griechenland) vznikol v produkcii nemeckej televíznej stanice ZDF. Natočil ho grécky režisér Jorgo Papavassiliou. Z veľkej časti sa odohráva v hlavnom meste Grécka, v Aténach. Krádež drahého turistického autobusu spojí dohromady nemeckú šoférku Rieke Nigburová a gréckeho taxikára Yannisa Papadopoulosa. Pomôžte jej, ona pomôže jemu, zaľúbia sa, dôjde ku nedorozumeniu, nakoniec sa všetko vysvetlí a tak nič nebude stáť v ceste ich láske. Jednoduchá lovestory s romantickým happyendom. Prekvapivo mi to padlo vhod. Predovšetkým preto, že sa to odohráva v nádherných gréckych lokáciach. Mám slabosť pre všetko grécke a tak sa mi páčila aj táto jemná romantická komediálna dráma. A ak niekomu nesadli tie šikovné podvody, malé klamstvá, úplatky a rafinované obchádzanie zákonov, tak zrejme nikdy nežil nejaký ten čas v Grécku, a tým pádom vôbec nepozná mentalitu a náturu tohto národa. *** ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama