Reklama

Reklama

Pařížská blbka

  • Francie Connasse, princesse des coeurs (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Když je vyhozena z dalšího zaměstnání, třicetiletá Camilla, blbka od narození, se rozhodne s ordinérním životem nadobro skoncovat. Cíl je jasný: zaslouží si mít život lepší než zbytek lidstva. Nemůže se přece takhle trápit – jezdit veřejnou dopravou s ostatními lidmi nebo pracovat pro šéfa se smradlavým dechem! Ne – Camilla si zaslouží mnohem víc. Jedinou vhodnou možností je stát se šlechtičnou. Aby už nikdy nemusela pracovat a mohla trávit svůj volný čas s VIP osobnostmi jako jsou Jay Z, Beyoncé nebo Vanessa Paradis, rozhodne se opustit Francii a odletět do Velké Británie. Právě tam se nachází poslední svobodný princ, který nemá žádnou vadu (i když je to zrzek, ale co už), a který je v produktivním věku – princ Harry. A ačkoliv se brány Buckinghamského paláce ne a ne otevřít, Camilla je rozhodnutá, že s princem to bude láska na první pohled. (Indigo Film)

(více)

Recenze (45)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nejhorší je, že jsem se ocitla v pasti v podobě toho největšího podvodu lidstva všech dob - v práci." Život obyčejných lidí není tím pravým životem pro Camillu a ta logicky chce více. Jenže to by se musela umět lépe narodit a nechovat se jako afektovaná kráva rozhazující kolem sebe dementní moudra. Tak nějak jsem přitom intuitivně cítil, že by situace zachycené skrytou kamerou mohly být vtipné, ale nedokázal jsem se postavit na vlnu humoru budoucí choti prince Harryho, takže jsem se za Camillu po celou dobu pouze styděl. Ano styděl, protože mi za ni bylo trapně. Nicméně jednu hvězdu za odvahu jí dát musím. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Hodně v pohodě komedie. Konečně něco, co vážně zaujme a pobaví. Taková ta vtipná lidská naivita a demence ve skvělém podání. ()

evulienka3 

všechny recenze uživatele

Cuky a Luky na elegantný francúzky spôsob, alebo naozaj podarená ukážka pohľadu na svet a spôsobu myslenia mnohých dnešných mladých ľudí (v tomto prípade dievčat). Dokonalá oddychovka pri ktorej ak pristúpite na "hru" tak sa naozaj schuti zasmejete. Určite mi to ako paródia dnešného konzumného sveta sadlo viac ako nedávno videný Birdemic. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Tenhle film má jedno jediné pozitivum. A jaké? Odpovědí je sto procentně hlavní hrdinka Camilla ztvárněná slibnou jmenovkyní, která je něco jako francouzská Amy Schummer. Její film ovšem dopadá naprosto stejně jako Schummer a její Vykolejená. Scénář se opírá pouze o na sebe nenavazující vtipy a schopnost Camilly komicky improvizovat a strhávat na sebe pozornost. Nápad je zajímavý, ovšem forma skryté kamery mu dost podráží nohy, často působí neuvěřitelně (kdo ví) a rušivě. Nepochybuju o tom, že Camilla je talent na stand-up komictví atd., ale některé vtipy byly fakt tragické a příliš urážlivé. Jako sketch do pořadu dobré, jako celovečerní film nefunkční... ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Hrozná trapárna u které jsem vydržel jen v zoufalé naději, že přijde něco, co by mi připadalo opravdu zábavné. Alespoň bod za snahu o originální způsob natočení komedie skrytou kamerou. Popravdě jsem si prakticky celý film myslel, že je to z velké části jen tak dobře zahrané a jen se to tváří, že je to amatérskou skrytou kamerou nasnímaný reál, ale ono to bylo snad fakticky jen inscenované na netušící lidi... ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Nejen že mi Connase, Princesse de couers nebyla sympatická, ale ona je i hloupá. Tak primitivní vtípky jsem opravdu nečekala. Miluju komedie-parodie, ale nesmějí být vulgární, prvoplánové a takhle debilní. Tohle mě totiž nebavilo, Camille Cottin je ošklivá (a nesympatická, jak už jsem psala) a film Connase, Princesse de couers je jen nechutným výsledkem toho, jak se říká, že Francouzi nesnáší Brity (ač by se všechny Francouzsky nejradši oženily s Harrym, neb William už je ženatý). ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nápad dobrý, provedení také docela dobré, ale ta postava je tak neskutečně nepříjemná, že se na ní normální člověk vydrží dívat jenom chvíli. Asi v tom případě nejsem normální, protože jsem celý film dal v kuse, ale měl jsem co dělat, abych chvílemi nezačal křičet, jak moc je pitomá. Asi to fakt dobře zahrála. Přínos filmu samotného je nakonec spíše nulový. ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Kolísal jsem mezi tím, zda se smát či brečet. Každopádně je to tak bláznivý až je to trapný. Záleží v jaké náladě to chytnete. Někoho to pobaví, někoho nasere. To se musí vidět, tady jsou všechny komentáře prd platný. Ano i tohle se dá natočit. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Inšpirácia u Sachu Barona Cohena absolútne citeľná, aj keď Camille nešla až do takých úchylných krajností. Nedá sa teda povedať, že by to bolo niečo extra originálne, ale rozhodne pobavilo. Osobne som očakával podľa podpriemerných hodnotení viacmenej prepadák, ale také zlé to podľa mňa určite nebolo. Niektoré scénky boli skvelé (napr. tá so špecialistom na etiketu, alebo únos psa), no niektoré sa bohužiaľ ocitali až na hranici trápnosti. Ale celkovo podľa mňa ľahký nadpriemer - a keby nebolo Borata a Bruna, tak by som bol určite viac unesený. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

pro mě osobně zklamání.Po trailerech jsem čekal něco trochu jako Borat a rozhodně víc humoru pramenícího z trapných situací.V tomhle případě to fungovalo ze začátku když byla Camilla ještě v Paříži.Po jejím přesunu do Anglie to začalo jít z kopce a i přes příjemnou stopáž sem se nudil,nemluvě o tom že bych se měl aspoň párkrát zasmát a ani to se nestalo...40% ()

Rodriguez odpad!

všechny recenze uživatele

To je tak něco hrozného a odpudivého, že se na to nedá koukat už od první minuty. Něco tak šíleně zvrhlého jsem už dlouho neviděl a doufám, že už ani neuvidím! Zachraň se kdo můžeš! 0% ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Svieže, so zaujímavým štýlom natáčania. Vtipné mi to ale nejak extra neprišlo, skôr to je postavené na inteligentnom urážaní ľudí a medziriadkovom vtipe. Paradoxne najvptipnejšie sú making of scény úplne na konci. 2 z 5 ()

Mr.KarlAdler 

všechny recenze uživatele

Hehe, ono je to překvapivě výborně udělané. Camille Cottin je femme fatale v tom nejzvrácenějším slova smyslu. Blbkovské nápady, ohnivý drive a francouzská přezíravost v jednom. Cokoliv se na plátně zrovna glosuje, je (pro mě neuvěřitelně) stylově promyšlené, plus samozřejmě v rámci té správně nekorektní nálady. Když blbka vysvětluje anglickým postarším dámám, že se dole pro prince Harryho celá depilovala, zdůrazňuje, že to bylo už v Paříži. Protože v místní Anglii není dobrá depilace. Jedním dechem se zamýšlí, že tím se dá vysvětlit, proč mají angličtí muži tak rádi zahrady a keře. Málokdy ztrácí dech. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

V duchu jsem ji velebil za neskutečnou odvahu, bonusy pod závěrečnými titulky odhalily, že jí krylo záda poměrně dost lidí a spousta rádoby autentických scén byla minimálně zčásti podložená scénářem a posichrovaná klasickou přípravou na záběr. Líbilo i nelíbilo se mi to stejný- že byla tak krutá po celou dobu filmu. Působila díky tomu věrohodně, bylo to už ale docela dlouhý a celkem krutý a zlý. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Rádobykomedie točená jako stylem skrytých a uličních kamer, což samo o sobě odradí dost diváků včetně mne, ale i kdyby tak obsahově to je teda bída, nuda a s trapným humorem, u kterého jsem se ani jednou nezasmál. ()

Polnoch 

všechny recenze uživatele

Asi najvýstižnejší prívlastok je, že to bolo trápne. Osadenstvo a réžia sa na tom očividne bavili ale pre diváka to bolo prestrelené - podľa názvu uletené, ale v zlom slova zmysle. Improvizácia je skvelá vec, ale nemôže fungovať takým spôsobom, že sa pokúsime robiť všetko najprehnanejšie ako sa dá. Bol som v kine veľa krát, ale nikdy som nezažil, že by ľudia odchádzali počas filmu, no tu však ľudia odchádzali v húfoch. Priznám sa, že aj mne bolo miestami pri tom filme tak trápne, že som zvažoval útek. Tento film vysoko neodporúčam, je to interná zábava tvorcov, respektíve niekoľkých žien ktoré sa super zabavili ako nachytali ľudí v meste, no u publika sa to veľmi nestretávalo s pochopením. Je úplne pochopiteľné, že v každej skupine ľudí vznikne nejaký interný humor, no stavať na tom film je prinajmenšom ..hmm.. neprimerané? Najlepšie to ilustrovali záverečné titulky, v ktorých boli scény z natáčania a objavila sa tam jedna scéna kde režisérka a scenáristka padajú do kolien od smiechu, no reálne pri tej scéne niekoľko ľudí opustilo sálu a ja som tiež len krútil hlavou od znechutenia :) ()

Reklama

Reklama