Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Domino je krásná třicetiletá režisérka hudebních videoprogramů. Je bohatá, nezávislá, společensky uznávaná. Muži jí věnují mimořádnou pozornost, ona však zůstává chladnou. Je plně pohlcena tempem své profese. Neví, co je láska ani jak ji najít. Až se jednoho dne objeví tajemný muž. (Hans.)

Recenze (3)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

No Brigitte na vrcholu - jako striptérka Domino, film se dělal proto ,aby si Brigitte mohla vydělat prachy a říkat si herečka, když už dala producentovi. ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Zasněný příběh o zasněné ženě pro zasněné diváky. A to by o tomto filmu mohlo být asi tak všechno. Natočit film o posedlosti hledání lásky a natáčení hudebního klipu s nějakou Billie Holiday, zatímco se stará o želvu pokrytou drahokamy, chce tedy mít hodně kuráže s představou, že by takový film mohl být divácky úspěšný. Atmosférou a pomaloučkým tempem se to nezadá s leckterými erotickými filmy. Erotické scény, v zasněném profilu, samozřejmě nějaké jsou, avšak bez erotiky. Jen v jedné scéně se objeví odhalená hruď hlavní postavy z tváří Brigitte Nielsen. Punc umělecké vyváženosti režisérky Ivany Massetti je sice zřejmý, ale v takovémto případě to nějak vzešlo vniveč. Brigitte Nielsen zrovna během natáčení procházela těžkou životní zkouškou. Potrat, kvůli kterému muselo být natáčení na nějakou dobu přerušeno, a médii hodně sledovaný rozvod se Sylvestrem Stallonem. Takové věci se na filmu vždy podepíší a i tento takový škraloup bohužel má. Těžko říct, jak by snímek jinak vypadal, každopádně tohle je průser. ()

Reklama

Reklama