Reklama

Reklama

Muž pro zvláštní případy

  • Filipíny Doomsdayer (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Mimořádně schopný agent Jack Logan je šéfem speciální mezinárodní protiteroristické jednotky, která se specializuje především na výrobu a útoky zbraněmi hromadného ničení a také na ilegální obchod se zbraněmi. Nový úkol, do kterého se pouští se svým týmem, je obzvláště nebezpečný. Dostal se totiž na stopu multimilionáře Maxe Gasta, v jehož rukou se ocitla mimořádně nebezpečná zbraň. Ta je umístěna na orbitální dráze kolem Země a je schopna roztavit reaktory a nechat explodovat kteroukoli jadernou elektrárnu na planetě. A co je horší, Gast je duševně vyšinutý psychopat, přesvědčený o tom, že svět je nebezpečně přelidněný. Chystá se proto s pomocí své zbraně zredukovat počet obyvatel na planetě na několik stovek milionů a těm, kteří přežijí, potom vládnout jako neomezený vládce po boku se svou manželkou Elizabeth. Zatímco Gast ve svém plánu nepočítat s nepřekonatelným agentem, Jack Logan zpočátku netuší, že zbraň už byla aktivována, odpočítávání nastavené na sedm dnů začalo a Gastův šílený plán na zrození nového světa se tak dal do pohybu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se na zábavnej trash, ale dostal jsem pouze pochybnou naprosto nezvládnutou hovadinu která, ale bohužel nebyla ani vtipná. 1* jenom za těch pár mých zetkových oblíbenců.15% ()

otík odpad!

všechny recenze uživatele

Tomuto filmu lze vyčíst úplně všechno, od scénáře, který je plný nesmyslů a hovadin, přes trapné triky, kameru, režii, hudbu a konečně herecké výkony jsou z kategorie Z, jsou totálně k smíchu a vyloženě špatné. O scény jako vojáci se samopaly šijí do vojáků 10 metrů od nich vzálených bez jediného krytí nejsou vyjímkou. Tajný agent se dostane do budovy s jadernou raketou, všichni zlosynové o něm vědí (což on neví), pošlou na něj 30 člennou armádu a on si v klidu odejde nikým nespatřen. A co překvapí je zvláště to, jak hrozně vypadá Brigitte Nielsen. ()

Reklama

Reklama