Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve Sloním městě se každý rok pořádají Slavnosti vítězství. Tentokrát král Babar vypráví dětem příběh ze svého života, kdy jako mladý vládce musel svést bitvu s Rataxem a tlupami jeho divokých nosorožců. Podařilo se mu samotnému díky jeho schopnostem a rafinovaným dovednostem porazit dávné nepřátele? Jak před nimi ochránil svoji milovanou vlast, Sloní říši? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

simpanz 

všechny recenze uživatele

Hezká dobrodružná ptákovina pro děti a nostalgie z VHSek. :) Kvalitu tomu ale dělá hlavně dabing, nedávno na mne čirou náhodou vyskočilo nějaké napůl strojové předabování, v němž nelze sledovat ani pár minut jako vzpomínku. "Pamětníci" se navíc jistě shodnou, že chlubivý, leč odvážný a spravedlivý Zefír (co navíc obskakuje celý harém) zaslouží jen frajerský hlas pana Pavlaty! :D ()

majo25 

všechny recenze uživatele

"Babaroviny", filmy či seriály, aspoň pre mňa pôsobia dosť infantilne a nudne. Ani tento film sa nevyhne zmieňovaným nedostatkom, ale nie v plnej miere a naviac, aspoň od polky stopáže, má určitú dávku dobrodružnosti a znesiteľnej akcie. Škoda tradičných animačných klišé. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama