Reklama

Reklama

Attic Panic

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor / Mysteriózní
Švédsko, 2015, 3 min

Obsahy(1)

Postarší žena uklízí v podkroví, když tu náhle spatří záhadnou postavu v prostěradle, která se k ní pomalu plíží. Do toho začnou zhasínat žárovky a nejdou otevřít dveře. Bezmocná žena se snaží najít útočiště v jedné z kójí, ale bude jí to vůbec něco platné? (SOLOM.)

Recenze (22)

juta 

všechny recenze uživatele

Sandberg umí dělat dobré hororové kraťasy. Vytvoří atmosféru, do které vsadí skvělou hudbu a probudí to, čeho se nejvíce bojíme a převede to před kameru. Snad se mu povede udělat i celovečerák. Lepší průměr. ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Zase jednou jsem viděl Lottu versus nadpřirození. Neříkejte mi, že Sandbergovi nedělá dobře neustále likvidovat svou partnerku... ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Sandberg si mě získal především svými celovečerními filmy, ve kterých ukázal, že umí pěkně pracovat s navozenou atmosférou. Jeho krátkometrážní tvorba mě už tolik neokouzlila, přestože se těší docela velké oblibě u diváků. Nevím, možná je to tím, že do svých shortů pořád cpe svou starou (Lotta Losten), která si mé sympatie nikdy nezískala. Nicméně tento kousek patří k těm lepším, které jsem od něho viděl. Atmosféra zajímavá, zápletka už tak moc ne. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Žena narazí na ducha skrytého v opustenej miestnosti a musí bojovať so svojím strachom. - Včera som mal naozaj uponáhlaný deň, čo sa mi velmi často nestáva. Keďže som ale na hororoch závislý, snažil som sa rýchlo nájsť aspoň nejaký krátkometrážny horor, aj keď tie zrovna nevyhladávam. Nakoniec to nedopadlo vôbec zle a ukojilo to moju každodennú túžbu po horore. Najviac sa mi páčil záber, v ktorom žena strhla plachtu z ducha. ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama