Reklama

Reklama

Sia: Fire Meet Gasoline

(hudební videoklip)
Hudební / Krátkometrážní
USA, 2015, 4 min

Recenze (4)

kingik 

všechny recenze uživatele

Nebývá obvyklé, aby píseň méně známé zpěvačky posloužila k reklamním účelům, konkrétně k propagaci spodního prádla. Když ho ještě k tomu propaguje Heidi Klum, už nemusí ti, co mají problémy s erekcí, stavět svoje neposluchy do pozoru pomocí metody vosku a drátu. Heidi je zdatné kurvisko, které funguje lépe než preparát na spolehlivou ďábelskou erekci. A to si troufám tvrdit, že song si nikdo moc nevychutná, protože každý bude čekat na závěrečný vrchol songu, kdy se z Heidy stává nestoudná mrcha v negližé, která se mimoděk válí po maníkovi, který si to užívá. Klip má horší obrazovou kvalitu, není úplně ideálně a zkušeně zpracován a nasvícen. Režisér italského původu však svoji první zakázkou dokázal, že i taková hvězda módních a kosmetických značek, se mu svěří. Reklama je do klipu šikovně zaobalená, není to rušivé, z obchodního hlediska to bylo dobře vymyšleno. Jen není tak úplně zřejmé, proč volba padla na podivnou australskou zpěvačku Sia, jejíž hudební počiny mně vesměs nic neříkají. Písnička je průměr, nejvíc bodů sbírá pocitovost, jaká z klipu příjemně sálá, Heidi je pro spodní prádlo stvořena. Kolik že jí je let. 42?! No, nevypadá na to, vizážisté umí zázraky. Ale jo, v globálu se to dalo. 60% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tak teda toho prádielka tam veľmi nebolo, takže sa to akosi minulo účinkom. Kameraman sa ale natrápil. Chudáčik. ()

Daertelon odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně sexistický klip k jinak celkem romantické a rozhodně docela poetické základně textu a hudby, sráží celou koncepci na kolena a nutí mě obrátit hodnocení zcela proti ní. Jinak se tu střetáváme s melodií, kterou jako bychom už znali odjinud. Siin hlas je jako vždy nepřekonatelný. A jinak je tam ta reklama velmi nenápadná, nevím, proč to všichni kritizují. Navíc - kolekce značkového spodního prádla "Heidi" od Heidi Klum nabízí dokonalou ženskost a eleganci ve třiceti originálních a smyslných modelech už od 247 Kč za kus. A to se vyplatí! ()

MissiPippi 

všechny recenze uživatele

Člověk by se nezlobil, kdyby tohle byl standard reklam. Jeden by neměl takové tendence u televize chodit do ledničky, když by tam naskočily v průběhu filmu. Heidi na můj vkus trošku kostnatá, ale pořád nádherná baba. Značka není člověku cpána jak krmě do husích krků. Sexistické? Tomu se u spodního prádla nejspíš vyhnout nejde. Klip/ reklama zcela odpovídající textu songu, který není nijak nápaditý. ()

Reklama

Reklama