Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokud si myslíte, že vstupem do manželství pro Anastasii (Dakota Johnson) a Christiana (Jamie Dornan) končí veškerá legrace a že legendární Červenou mučírnu předělají na dětský pokoj, nemůžete se víc mýlit. Vynalézavost a fantazie novomanželů nezná mezí, zvlášť když je díky Christianově pohádkovému bohatství opravdu nemusí nic limitovat. Ana se však nechce stát manželkou uvězněnou ve zlaté kleci a je rozhodnutá pokračovat v úspěšně rozjeté kariéře knižní redaktorky, což Christian snáší se skřípěním zubů. Rostoucí emancipace jeho ženy se však záhy stane „bezpečnostním rizikem“, protože z minulosti se vynoří bývalý Anin kolega Jack Hyde, který má s oběma nevyřízené účty a pro pomstu je schopen udělat cokoliv. Jenže Anastasia už dávno není ta rozklepaná studentka, jež má napsat rozhovor s miliardářem, ale čím dál sebevědomější paní Greyová, která ví, že i svoboda může mít až padesát odstínů, a o žádný z nich nechce přijít – Jacku Hydeovi a dokonce i manželovi navzdory. (CinemArt)

(více)

Videa (6)

Trailer 4

Recenze (225)

castor 

všechny recenze uživatele

Dornan křepčí u klavíru, Dakota zase zlobí, protože chce na líbánkách ukazovat okolí bradavky, a potřebuje tedy potrestat, nakonec ovšem dostane zámek, aby v něm potencionální sokyni názorně předvedla, že tenhle samec už je jenom její. A světe, div se, dokonce mu chce i uvařit. A aby to bylo pro nenáročné diváky napínavé, dostane bodyguarda, který by neuhlídal ani předškoláka, a ještě si zazávodí ve sporťáku. Až je z toho tak nadržená, že... Uff. Znovu je to natahované a plné vyprázdněných záběrů. Něco pro snoby, něco pro milovníky reklam na drahé zboží, něco pro zoufalé osamělé ženy, něco pro milovníky bezdějových jednohubek. Kdyby aspoň tvůrci občas pomrkli na diváka, aby se k němu dostal nějaký ten nadhled. Těžko. Prostě se vrací nijak zvlášť přitažlivá ONA, naivka, která nicméně z téhle trilogie dokázala vyváznout ještě docela se ctí, a ON, který si z dětství nese jisté psychické trauma, ale jinak je mdlou záhadou s nulovým emočním rozsahem. Je to znovu prkenné, bez napětí, bez erotického jiskření. Nicméně pořád vydařenější, než příšerná dvojka. PS: Hned jdu naznačit ženě, ať mi eroticky ostříhá vlasy. ()

Lyli odpad!

všechny recenze uživatele

Když si vezmu, že jsem cílová skupina pro tenhle snímek, tak musí být někde chyba. Není to vtipné, není to napínavé a ani ten sex není sexy... Všechno probíhá v duchu hesla: “Proč hledat bod G, když má bavoráka?” Anastasia je prostě na prachy, jen měla štěstí, že ten její zavoďák je koukatelný. Nastávají situace, kdy jen protáčím oči...protože slova jsou zbytečná. Nefunguje vůbec nic, a stopáž se vleče jako provoz na D1. Za mě ztráta času. ()

Reklama

vurhor 

všechny recenze uživatele

Poslední díl nejlepší a nejgeniálnější filmové trilogie všech dob a všeho tvorstva je za námi. Otvírejte šampaňské!! Dva tragédi s nulovou chemií se opět vrací, aby se pokusili diváka unudit k smrti absolutně prázdnými dialogy a občas si i zašukali ve scénách, které se strašně snaží hraničit s erotikou v klasickém pornu, ale slibuji vám, že vaše pohlavní orgány vám mnohem spíše ztuhnou nebo zvlhnou ze sledování jakékoliv sex scény ve Hře o trůny, kde se ani tolik nesnaží. To je docela epic fail. Snímek je učiněná lobotomie, během které se absolutně hovno děje, jen sledujete, jak si bohatí lidé užívají a prcají. To je zážitek, co? K dobru přičtu asi 20ti minutovou sekvenci, kdy film konečně zaběhne do krapet napínavějšího stylu, ovšem celkově ho fakt nezachraňuje. Film navíc všem ženám předkládá to, že ideální chlap by měl mít minimálně 182 cm, měl by umět hrát na piáno, mít six-pack, bejt bohatej jak prase a umět ženě natírat zmrzlinu kolem její frndy. Jelikož osobně nesplňuji ani jeden z těchto bodů (zmrzlinu na lžíci totiž většinou sním, nestrkám jí holce do svatyně), mám o důvod víc tímhle filmem opovrhovat. Průměrné 2* ()

Hees 

všechny recenze uživatele

Tretí diel je bohužiaľ, ako keby na silu a podľa mňa kvalitu dvojky ani zďaleka nedosahuje (čo je divné, že tu má hodnotenie 55 a dvojka o dosť nižšie). Poďme sa teda pozrieť na hlavné neduhy a problémy tretieho dielu, ale ešte predtým si môžeme jasne povedať, že herecké výkony sa zlepšili a už naďalej nie sú problémom. Najväčší problém je príbeh a to, že sa tu nekladie na nič dôraz v príbehu sa totiž dejú dosť dôležité veci, ale z drámy sa stáva viac detektívka a sled za sebou nasledujúcich zle usporiadaných scénok, kde dokonca hlavné korenie tohto príbehu a to SEXuálne scény sú absolútne trápne nemajú náboj a ani nič čo sa v príbehu deje, kde v dvojke boli načrtnuté oveľa dôležitejšie veci a séria sa stávala viac psychologickou tu je ponížená a tiež veľmi nekvalitne a prvoplánovo sa jednotlivým postavám dodáva hĺbka. Ak sa niečo v príbehu deje tak sa deje raz a potom, ako keby sa zabudne a ideme ďalej, aby sa tam spomenulo všetko a mohli sme vydať film pre plné kino ...scenáristická fraška bez hĺbky? Som veľmi sklamaný lebo dvojka aspoň nejako dávala zmysel a trojka je vlastne len pre fanúsikov knihy a rozhodne ani zďaleka nie dobrý film. ()

Rocky88 odpad!

všechny recenze uživatele

Vyvrcholení je tady! Končeně jsme se dočkali posledního článku řetězce o padesáti odstínech reklamy a stále je to jedna a ta samá vyvrhlina z rekta, jakou byli i první dva filmy. Opět se nic neděje a řeší se ovádoviny typu "tys objal cizí ženskou!", "není tvůj kolega až moc velký fešák?", "ty sis fakt jako svlíkla na pláži podprdu?!" nebo "ty jako fakt teď hned nechceš dítě?" (je zvláštní, že tato posledně zmíněná ovádovina se řeší až po svatbě). Když takovéto pseudoproblémy neřeší, můžeme koukat na reklamy na audiny, Paříž, Aspen, vibrátory, šaty, šáňo, zmrzlinu, mobilní telefony a spoustu dalšího. Do tohoto marastu se tvůrci rozhodli přimíchat ještě thriller, což v podání všech těchto profesionálů několikrát polechtá bránici, protože scénáristův jediný životní kontakt s thrillerem byl Walker Texas Ranger. Záporák chce jako zblázněný zpět svůj život, aby mu pak stačilo 5 mil. USD a pár rozdaných facek. Zkrátka komedie k popukání. Teda nejdřív 90 minut nudy, pak až ta komedie. Osobně jsem měl tu "čest" s nejhorším, co v rámci filmového žánru vzniklo. Jestli ne jako jednotlivé filmy, tak jako trilogie určitě. To už radši Žralokonádo. ()

Galerie (107)

Zajímavosti (12)

  • Kim Basinger se jako Elena Lincoln objeví pouze v prodloužené verzi filmu a jen ve dvou krátkých nemluvených scénách. (Agatha)
  • Severoamerické tržby byly 100,4 milionu dolarů, celosvětové pak 372 mil. (NIRO)

Související novinky

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

23.02.2019

Zlaté maliny (v angličtině zkráceně Razzies) jsou ocenění za nejhorší filmy roku, které jsou každoročně „slavnostně“ udíleny den před Oscarovým ceremoniálem. Letošek pak nebyl výjimkou a byť nás ty… (více)

Jak to vypadá s dalšími Padesáti odstíny?

Jak to vypadá s dalšími Padesáti odstíny?

13.11.2015

Pokračování letošního hitu o snovém miliardáři a jeho vysokoškolské "kámošce" samozřejmě budou. Studio Universal je potvrdilo už dávno, doteď ale nebylo jasné, jak přesně se dají dohromady. Premiéra… (více)

Reklama

Reklama