Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krásná služebná Jennifer Lopez jednoho dne okouzlí hotelového hosta Ralpha Fiennese. Jenže on je vlivný a bohatý kandidát na senátora a ona jen chudá matka s výřečným synkem! Marisa Ventura pracuje jako pokojská v hotelu Beresford a stará se o desetiletého syna Tye. Jejich poklidný, i když zdaleka ne bezstarostný život se změní, když se v hotelu ubytuje bohatý kandidát na senátora Chris Marshall s asistenty Jerrym a Danem, psem Rufusem a dalšími členy početného týmu. Jeho pokoje má na starosti právě Marisa s kolegou, etážovým číšníkem Lionelem. Vedlejší apartmá sdílí panovačná Caroline Laneová. Marisin bývalý manžel zruší rybářský víkend se synem, a protože Marisa o víkendu slouží, musí ho vzít do práce. Marisa podléhá přemlouvání kamarádky Stephanie a vyzkouší si elegantní kostým Caroline Laneové. Ty se ve výtahu seznámí s Chrisem a jeho psem. Chris se vzápětí seznámí s jeho matkou, kterou omylem považuje za hotelového hosta, bydlícího v luxusním apartmá. Pozve ji na procházku a stráví s ní příjemné chvíle. Marisa mu zamlčí, že je obyčejnou pokojskou. Chris pozve na oběd Caroline, o níž se domnívá, že je Marisa. Není divu, že když žena dorazí, je poněkud v rozpacích. Když pak Marisu zahlédne na ulici, nedá se odbýt a pozve ji na večírek. Lionel jí poradí, aby šla a počínající vztah ukončila dřív, než dojde k maléru. Díky kamarádkám krásně učesaná a oblečená Marisa Chrise okouzlí. Marisa nedokáže říci Chrisovi pravdu a dvojice stráví příjemný večer. Další den však Caroline odhalí pravdu a postará se o to, aby Marisa dostala výpověď´a Chris poznal pravdu. On i Marisa se pak snaží žít jako dřív, je však jasné, že jeden na druhého nepřestávají myslet. A je to nakonec Ty, kdo se rozhodne jednat a dát je zase dohromady. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (263)

Košoun 

všechny recenze uživatele

Naprosto obyčejná "americká romantická komedie", která vůbec nemusela vzniknou a nikomu by se nic nestalo. Jako tisíce dalších z tohoto šíleného žánru, od první vteřiny víme, že to dopadne dobře a tím veškerá motivace pro diváky končí. Fiennes je překvapivě sympatický a alespoň mu to s Lopez sluší, ale nějak to na dobrý zážitek z filmu nestačí. Jediné pozitivium pro mě byl mladý Tyler Posey. Jinak dvouhvězdičková nuda. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Krásná pokojská je přímo učebnicová Hollywoodská pohádka o tom, jak obyčejná pokojská ke štěstí s pohledným milionářem přišla. Pravda také je, že kandidát na senátora se zdá být trochu povrchní. Jako pokojské by si ji nikdy nevšiml, ale jako hosta ano. Od začátku vše směřuje k velké lásce, jen těch komplikací není tolik. Jediná je vlastně neznalost vzájemných sociálních poměrů. Jinak je tenhle film ale strašně jednoduchoučký. ()

Reklama

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Celý film je těžce nalajnovaný a i jindy schopný Ralph Fiennes zde nahradil talent úsměvem (což je v určitých situacích ohromně protivné). Veliká škoda jak nevyužitého prostředí, tak vynikajících herců ve vedlejších rolích, kteří nemají co hrát. Krásná pokojská sice nepostrádá několik vtipných momentů, ale na to, aby byla funkční pohádkou pro dospělé, jí chybí jak kapka upřímnosti, tak většího nadhledu, (či alespoň osobního kouzla - Lopez je těžce obyčejná). Je to prostě všechno vzaté až příliš vážně, aniž by tu byla trocha hravosti, fantazie a nebo uvěřitelné romantiky, která by člověka chytla za srdce... ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Klasický příběh Popelky. Nemůžu říct, že jsem se nebavil, ale záporů je zde více než kladů. Příběh je velice podobný Pretty Woman a je strašně předvídavý. Jako romantická komedie to celkem ujde. Ale znám spousty o mnoho lepších romantických komedií. Spousty. A kdybych je měl všechny srovnat, může Krásná Pokojská děkovat bohu, že ji nepotkalo hodnocení odpad! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Je sice pravda, že zápletka zrovna originální myšlenkou neoplývá, ale to nic nemění na tom, že tato romantická komedie/drama splnila slušný počet prvků, kvůli kterým se na to převážně ženské dívají. Je tu zprvu „zakázaná láska“, pohledný pracháč, zahrajeme si i na city a pak láskyplné vyústění…Chlapy potěší alespoň v té době ještě pořádná dračice Jennifer Lopez, která tady sice hraje ušlápnutou puťku, která se stará o malé dítě, ale ze svého sexappealu neztratila vůbec nic. Film na mě jako celek působil průměrným dojmem, což ale mnohým jistě stačí ke štěstí… ()

Galerie (78)

Zajímavosti (6)

  • Při hádce Marisy (Jennifer Lopez) a Christophera (Ralph Fiennes) poté, co Christopher zjistí, co je Marisa zač, vidíme z pohledu zepředu, že má Marisa vlasy u ucha uvolněné, zatímco ze záběrů zezadu vidíme, že je má strčené za uchem. (Reesam)
  • Na post režiséra byl zvažován John Hughes, podle jehož příběhu námět k filmu vznikl. (Karlos80)
  • Natáčení probíhalo v manhattanském hotelu Roosevelt, v newyorském hotelu Waldorf-Astoria a v okolí Bronxu. (Terva)

Reklama

Reklama