Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krásná služebná Jennifer Lopez jednoho dne okouzlí hotelového hosta Ralpha Fiennese. Jenže on je vlivný a bohatý kandidát na senátora a ona jen chudá matka s výřečným synkem! Marisa Ventura pracuje jako pokojská v hotelu Beresford a stará se o desetiletého syna Tye. Jejich poklidný, i když zdaleka ne bezstarostný život se změní, když se v hotelu ubytuje bohatý kandidát na senátora Chris Marshall s asistenty Jerrym a Danem, psem Rufusem a dalšími členy početného týmu. Jeho pokoje má na starosti právě Marisa s kolegou, etážovým číšníkem Lionelem. Vedlejší apartmá sdílí panovačná Caroline Laneová. Marisin bývalý manžel zruší rybářský víkend se synem, a protože Marisa o víkendu slouží, musí ho vzít do práce. Marisa podléhá přemlouvání kamarádky Stephanie a vyzkouší si elegantní kostým Caroline Laneové. Ty se ve výtahu seznámí s Chrisem a jeho psem. Chris se vzápětí seznámí s jeho matkou, kterou omylem považuje za hotelového hosta, bydlícího v luxusním apartmá. Pozve ji na procházku a stráví s ní příjemné chvíle. Marisa mu zamlčí, že je obyčejnou pokojskou. Chris pozve na oběd Caroline, o níž se domnívá, že je Marisa. Není divu, že když žena dorazí, je poněkud v rozpacích. Když pak Marisu zahlédne na ulici, nedá se odbýt a pozve ji na večírek. Lionel jí poradí, aby šla a počínající vztah ukončila dřív, než dojde k maléru. Díky kamarádkám krásně učesaná a oblečená Marisa Chrise okouzlí. Marisa nedokáže říci Chrisovi pravdu a dvojice stráví příjemný večer. Další den však Caroline odhalí pravdu a postará se o to, aby Marisa dostala výpověď´a Chris poznal pravdu. On i Marisa se pak snaží žít jako dřív, je však jasné, že jeden na druhého nepřestávají myslet. A je to nakonec Ty, kdo se rozhodne jednat a dát je zase dohromady. (TV Nova)

(více)

Recenze (263)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Ježišmarja, já už z milé Jennifer a z jejího neuralgenického snažení "všechno znám, umim a všude jsem byl" asi dostanu psotník. Její krásná (?) pokojská má ale pravdu - když mu myla koupelnu, tak si jí nevšiml, ale do bílýho kabátu od Gucciho se zamiluje a nakonec je z toho láska jako trám?! Romantická komedie nemusí být hned slaboduchá, ale tahle svému žánru drsně snižuje kredit. ()

Cival 

všechny recenze uživatele

Málem jsem se unudil k smrti. Tak unylou romanci jsem už hodně dlouho neviděl. Přitom ústřední duo by s lepším scenáristou a pod pevnějším vedení režiséra určitě dokázalo divy. Hlavně Fiennese je škoda - proč si pořád vybírá takový sračky? ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Zcela tuctová Roman Tyčka komedie v hlavní roli s pozadím J-Lo v maidkovské sukýnce nebo upnutějších šatičkách. No, zcela tuctová není, protože je tu Ralph Fiennes, který se jinak tomuhle žánru vyhýbá jako čert kříži, ale jinak to opravdu nemá co nabídnout. V daném žánru si lze vybrat z mnoha (a mnohem) lepších titulů. Technicky OK, zbytek o ničem, takže asi 50% za dekorativnost hlavní hrdinky;) ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Celý film je těžce nalajnovaný a i jindy schopný Ralph Fiennes zde nahradil talent úsměvem (což je v určitých situacích ohromně protivné). Veliká škoda jak nevyužitého prostředí, tak vynikajících herců ve vedlejších rolích, kteří nemají co hrát. Krásná pokojská sice nepostrádá několik vtipných momentů, ale na to, aby byla funkční pohádkou pro dospělé, jí chybí jak kapka upřímnosti, tak většího nadhledu, (či alespoň osobního kouzla - Lopez je těžce obyčejná). Je to prostě všechno vzaté až příliš vážně, aniž by tu byla trocha hravosti, fantazie a nebo uvěřitelné romantiky, která by člověka chytla za srdce... ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $55miliónovTržby USA $94,011,225Tržby Celosvetovo $154,906,693║ Celkom pozerateľný a zábavný slaďous. /65%/ ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

Sladká pohádková limonáda pro holky. INTELEKTUÁLOVÉ: Vstup zakázán !!! A taky už jděte do prdele s tím, že J.Lo neumí hrát ! ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Alan Silvestri: 1. I'm Coming Out ,2. Train on a Track ,3. Yes We Can Can ,4. Lovergirl ,5. Miracles ,6. Fall Again ,7. Come Away With Me ,8. If You're Not the One ,9. Kathy's Song ,10. Me and Julio Down by the Schoolyard ,11. The Guitar Man ,12. I'm Coming Out ,13. Maid in Manhattan ,14. At Last , ()

novoten odpad!

všechny recenze uživatele

Vrcholný politik, který se chová jako naivní puberťák, protivný přemoudřelý capart, fůra nesnesitelných vedlejších postav a mnou nenáviděná Jennifer Lopez, která tenhle sliz definitivně strhla nejníž. Nechápu, jak se takový herec jako Fiennes mohl takhle seknout, rok 2002 pro něj byl poněkud hektický, vedle výtečného Červeného draka a silně podprůměrného Pavouka si ještě zadělal na ostudu tímhle a je úplně jedno, že se anglický pacient snaží rozdávat charizma a úsměvy na všechny strany - prostě to nestačí. Romantické filmy by měly být ozdobou kinematografie, ale ať se na Krásnou pokojskou dívám sebetolerantněji a co možná nejvíc odlehčeně, tak mě stejně pořád strašně vytáčí její hloupost. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Slečna. Niekedy vám život zabuchne dvere. Ale otvorí okno.“ Ralph Fiennes (SCHINDLEROV ZOZNAM, ANGLICKÝ PACIENT, PAVÚK) je taký dobrý (ale i zvláštny) herec, že mu blbinky typu KRÁSKA Z MANHATTANU (alebo ČERVENÝ DRAK) nádherne zlato nepristanú. Je to predovšetkým najmä on (a tradične dobrý Bob Hoskins), vďaka ktorému stojí tento romantický polotovar za pozretie, pretože Jennifer Lopezová začína byť nielen nudná, ale už aj neznesiteľná (DOSŤ, ŽIŤ PO SVOJOM, DIABOLSKÁ SVOKRA). ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Naivní a více než nepravděpodobná americká slátanina s ještě naivnějším obsazením hlavní role v podání více modelky než herečky umělé Jenifer Lopez. Vrátit honorář, a příště hrát zadarmo, možná pak by se nám dostalo i nějakých kvalit.. Takhle jestli to chodí v hemerice, tak tady u nás stopro ne ! Nejvíce mě však dostal ten malý kluk syn Marisy s tím svým úžasným sentimentálním proslovem na konci filmu. To bylo tak úžasné, kdo by to do toho kluka bejval řekl? Vždyť on byl snad sám chytřejší než ten americký kongresman. A pak výrok Marisy: "Já půjdu na manažerský kurz?" To se může vidět vážně jen v takových to pitomoučkých a nudných filmech bez jakékoliv šťávy a náboje. Takovýmhle filmům se je fakt lepší obloukem vyhnout, stále stejné a dopředu jasné a ohrané klišé, které zaujme tak akorát nějaké náctileté puberťačky a lidé trpící komplexem méněcennosti a strátou vlastní identity. Ta jedna hvězda je snad akorát za to že je to řádná a nenáročná oddychovka, ale rozhodně ne komedie já jsem se tedy nezasmál ani jednou a těch vtipných scén, jestli tam byli dvě tak to bylo hodně. Asi holt nerozumím poctivému americkému humoru... Film byl jak už tu bylo psáno očividně inspirován "koukatelnou", hvězdně obsazenou a nikdy nepřekonatelnou klasikou Pretty Woman a Popelkou jakbysmet. To už ale nesmrtelná klasika Pretty woman na mě působí věrohodněji, tam byl základ jednak v hercích ale také v dobrém scénáři.. Zbytečný a určitě i drahý film a pro mě bohužel víceméně muka z donucení za 1,5/5*. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Trošku pohádka o popelce, trošku naivná romantika a místy trošku nuda. JLo hraje opět stylem "no, tak když musím" a pak to tak vypadá. Film postrádá charizma i jakékoliv kouzlo a tak jej nezachrání ani krásná Jennifer. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tuctovej příběh, kterej se nejvíc podobá popelce, ale vůbec se nepoved. Ani jako romantická komedie to moc neboduje, Jennifer Lopez hraje hovno a sexy tady taky moc neni, ale aspoň se tam tak trochu hodí, to se ovšem nedá říct o Ralphu Fiennesovi, ten se do takovýhle romantický blbosti vůbec nehodí a dost to bije do očí a tý vtipnosti na kterou poukazuje žánr romantická komedie jsem si jaksi nevšim. Ale koukat se na to ještě dá, takže 2* ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Není mi jasný, proč Jennifer neustále hraje stydlivé a odmítané ženy. Tohle jí prostě nikdo neuvěří a stejně se vždycky promění z rádoby ošklivého kačátka v krásnou princeznu, takže po čase to člověka přestane bavit. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Klasicky vyplněná neoromantická šablona Chudá dívka - princ na bílém Lamborghini. Nepřekvapuje mě, že Fiennes je stejně dobrý zamilovaný politik jako psychopatický vrah. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Klasický příběh Popelky. Nemůžu říct, že jsem se nebavil, ale záporů je zde více než kladů. Příběh je velice podobný Pretty Woman a je strašně předvídavý. Jako romantická komedie to celkem ujde. Ale znám spousty o mnoho lepších romantických komedií. Spousty. A kdybych je měl všechny srovnat, může Krásná Pokojská děkovat bohu, že ji nepotkalo hodnocení odpad! ()

Brouk 

všechny recenze uživatele

Další film s dekorativní herečkou JLo... Tato filmová kreace (nechtěl jsem napsat kreatura?) se nám snaží (tedy chtěla by... tedy asi) naservírovat NĚCO, ale proboha co? Romantiku? Zábavu? Jen to ne... Já chápu, že romantické filmy se jakž takž drží určitého schématu, to je logické, ale není romantika jako romantika. Já osobně mám romantické filmy rád, ale tohle je vše jen ne romantika, to je scénáristický paskvil.. Tak ubohému scénaři s ještě ubožejšími dialogy nelze při sebemenší vůli ani trochu věřit a co víc, ke konci jsem si přál aby to dopadlo blbě... Proč? Proč? Proč? A to měla být zábava... Opravdu slabé... A JLo? Že by záchvat velikášství či exhibicionismu? Herečka? Tak leda dekorativní a to je ještě otázka vkusu... Brrr. A JLo jako uklízečka (pardon pokojská)??? To je tak na "Pane Karfík, Vy nás ale zásobujete"... a nebo "Kdybych to byl býval věděl, tak by jsem sem nechodil"... Ralphe, Ralphe, máš to zapotřebí??? ()

Reklama

Reklama