Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krásná služebná Jennifer Lopez jednoho dne okouzlí hotelového hosta Ralpha Fiennese. Jenže on je vlivný a bohatý kandidát na senátora a ona jen chudá matka s výřečným synkem! Marisa Ventura pracuje jako pokojská v hotelu Beresford a stará se o desetiletého syna Tye. Jejich poklidný, i když zdaleka ne bezstarostný život se změní, když se v hotelu ubytuje bohatý kandidát na senátora Chris Marshall s asistenty Jerrym a Danem, psem Rufusem a dalšími členy početného týmu. Jeho pokoje má na starosti právě Marisa s kolegou, etážovým číšníkem Lionelem. Vedlejší apartmá sdílí panovačná Caroline Laneová. Marisin bývalý manžel zruší rybářský víkend se synem, a protože Marisa o víkendu slouží, musí ho vzít do práce. Marisa podléhá přemlouvání kamarádky Stephanie a vyzkouší si elegantní kostým Caroline Laneové. Ty se ve výtahu seznámí s Chrisem a jeho psem. Chris se vzápětí seznámí s jeho matkou, kterou omylem považuje za hotelového hosta, bydlícího v luxusním apartmá. Pozve ji na procházku a stráví s ní příjemné chvíle. Marisa mu zamlčí, že je obyčejnou pokojskou. Chris pozve na oběd Caroline, o níž se domnívá, že je Marisa. Není divu, že když žena dorazí, je poněkud v rozpacích. Když pak Marisu zahlédne na ulici, nedá se odbýt a pozve ji na večírek. Lionel jí poradí, aby šla a počínající vztah ukončila dřív, než dojde k maléru. Díky kamarádkám krásně učesaná a oblečená Marisa Chrise okouzlí. Marisa nedokáže říci Chrisovi pravdu a dvojice stráví příjemný večer. Další den však Caroline odhalí pravdu a postará se o to, aby Marisa dostala výpověď´a Chris poznal pravdu. On i Marisa se pak snaží žít jako dřív, je však jasné, že jeden na druhého nepřestávají myslet. A je to nakonec Ty, kdo se rozhodne jednat a dát je zase dohromady. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (263)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Krásná pokojská je přímo učebnicová Hollywoodská pohádka o tom, jak obyčejná pokojská ke štěstí s pohledným milionářem přišla. Pravda také je, že kandidát na senátora se zdá být trochu povrchní. Jako pokojské by si ji nikdy nevšiml, ale jako hosta ano. Od začátku vše směřuje k velké lásce, jen těch komplikací není tolik. Jediná je vlastně neznalost vzájemných sociálních poměrů. Jinak je tenhle film ale strašně jednoduchoučký. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Tak tuhle hroznou romanticko-komediální nudu jsem přežil jen s vypětím všech sil. Méně zábavné je už jen snad sledování jihoamerických telenovel a "zaručených" českých seriálů. Jennifer Lopez za prvé vůbec neobdivuju (skoro až nesnášim), za druhé je to hrozná herečka a za třetí ji nevěřím ani nos mezi očima, natož pak hajzlštětku v její ruce. Jako pozitivní jsem zde viděl přítomnost Ralpha Fiennese (chudák, asi nevěděl do čeho jde) a to, že si člověk díky tomuhle stupidnímu výtvoru začne více vážit těch opravdu dobrých filmů. Jéžiš to byla volovina, všem vřele nedoporučuju a ani nevím, za co jsem nakonec dal tu jednu hvězdu, snad z lítosti... ()

Reklama

lesumir 

všechny recenze uživatele

Prijemna americka komedie s latinskou kraskou J.Lo a sympatickym Fiennesem ve vas nezanecha dlouhe okamziky na premysleni a urcite se vam o ni nebude zdat, ale na nedelni odpoledne, proc ne? Tenhle romanticky film ma vsechno, co ma mit. Ale to je mozna i trosku i ta chyba, od zacatku je hned jasne, jak to dopadne. Bohuzel, jeji syn totalne na granat, proto hvezdicka dolu. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Páčia sa mi filmy z New Yorku. Nech sa jedná o thriller, drámu, horror alebo aj takúto jednoduchú romantickú komédiu. Nádherná hispánska upratovačka Marisa a mladý republikánsky politik kandidujúci do senátu Christopher. Je vôbec možné, aby sa do seba zaľúbili títo dvaja spoločensky odlišní ľudia? V tomto filme, ano. Veď Jennifer Lopez je vskutku "Krásna pokojská". *** ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

„Sloužit lidem může jen člověk inteligentní. Pamatujte. Oni mají jen peníze; a i když jim sloužíme, nejsme jejich sluhové. To co děláme slečno Venturová nevypovídá nic o tom jací jsme. To zjistíme, až když upadneme a zase se zvedneme.“ – Tak se nenech vytočit nízkým hodnocením Jennifer – zvládla jsi to s grácií;) a všestranný Ralph… ten si jen tak odskočil, aby vzápětí mohl zazářit v nějakém cenami ověnčeném megataháku. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (6)

  • Na post režiséra byl zvažován John Hughes, podle jehož příběhu námět k filmu vznikl. (Karlos80)
  • Tržby ze severoamerických kin byly 94 miliony amerických dolarů, součet těch celosvětových 154,9 mil. (NIRO)
  • Náklady na výrobu byly zhruba 55 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama