Reklama

Reklama

Já, kocour

  • Česko Devět životů (více)
Trailer 1

Tom Brand (Kevin Spacey) je závratně úspěšný, neuvěřitelně bohatý a blbec. Snaze postavit nejvyšší mrakodrap na severní polokouli, je sebestředný miliardář připraven obětovat cokoliv. I lásku své rodiny. Chystaná stavba je skoro stejně monumentální jako jeho ego. Tomův pracovní život ho od jeho rodiny odcizil. Neváží si oddané manželky Lary (Jennifer Garner), zanedbává dospělého syna Davida a ignoruje žadonění o pozornost dcerky Rebeccy. Ta má k 11. narozeninám jediné přání: chce kočku. Tom se náhodou ocitá ve zverimexu podivínského Felixe Perkinse (Christopher Walken). Svérázný majitel přesně ví, co Tom potřebuje: velkého kocoura jménem pan Fuzzypants. Po cestě na dceřinu párty má Tom fatální nehodu. Po probuzení zjišťuje, že zatímco jeho tělo leží v kómatu v nemocnici, jeho mysl se ocitá v těle kocoura. Tajemný pan Perkins mu dává jasné ultimátum: má týden na to, aby své rodině dokázal, že je miluje a záleží mu na nich. Jinak navždy zůstane chlupatým kocourem. A tak poprvé nemá Tom život ve svých rukou, ale v chlupatých packách a jeho osud doslova visí na drápkách. (Bioscop)

(více)

Videa (29)

Trailer 1

Recenze (135)

chaotic 

všechny recenze uživatele

Vše co potřebujete vědět je v traileru. Nemyslím tím jen příběh, ale stačí vám pár měsíců předem vidět trailer a po celou dobu filmu si budete říkat "ten film jsem už viděl/a". Mrzí mne, že film klopýtá na přepálených CGI s kočkou, kdy reálnou naučili jen kousek "hop do krabice" a taky, že Jennifer Garner nehraje. Nevím jestli hrát umí, nevzpomínám se z předešlých filmů, ale tady nehraje :( Na nedělní odpoledne gut, ale jinak je to velmi těžká ztráta času. Hvězdu za plakát. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Vidět s rodinkou rodinný film s hvězdným hereckým obsazením je vždycky fajn. Tady jsem tedy čekal trochu více, nicméně dětem se to líbilo. Je to film o lidech a o kočkách. Sám jsem jednu takovou kočičí šelmičku opravdu hodně let vlastnil a jelikož mi ten kontakt chybí, byl jsem sám zvědav co za příběh ten film přinese. Zápletka je velmi jednoduchá, nebudu spoilerovat, lecos vykecal obsah a díky ,,kouzlu'' si tak tvůrci připravili množství humorných scének člověk vs kočičák. Bohužel vtipy byly opravdu jednoduché (shodit, rozdrápat, počůrat) a ani děti se nesmály všude, byť bych to od nich v některých pasážích čekal. Moc mně potěšila účast Walkena, vypadá čím dál více mysteriózně a ani nemusí hrát kočičího našeptávače. U Spaceye na mne padl smutek. Ne, nebylo to tou rolí, která mu moc prostoru pro jeho velkolepé herectví nenabízela... Američané čas od času propadnou davové hysterii a začnou honit - čarodějnice, komunisty, zvrhlíky atd... Salem, aféra McCarthy... a mohl bych pokračovat. Teď aktuálně je MeeToo co ničí životy a rodiny. A opět jako každá hysterie tato kampaň otvírá dveře různým vydřiduchům, podvodníkům a frustrovaným jedincům, kteří nemaje jinak uplatnění, snaží se získat na tomto a tak přichází s historkami, kterak byli před 35 zprzněni něčím dotekem či dokonce probůh polibkem ! iNic proti úchylům co požadovali aby za obsazení v té či oné roli atd... si musela nejedna fešná mladá herečka či herec kleknout na kolena před rozepnutý poklopec dotyčného či dokonce lehnout do postele... To jsou u mně normální vyděrači a ať si to ta prasata dnes vyžerou po právu byť je tedy dost divné, že si na to své zprznění ti zprznění vzpomínají často až po desítkách let.... Bohužel jak to tak chodí když se kácí les, třísky často létají dost kolem. V USA jsou to nyní celé hektary lesů a jedna z třísek momentálně zlikvidovala i Kevina. Možná v mládí lehce zhřešil (kdo ne), ale ten bumerang se vrátil zatraceně pozdě a se zatraceně brutální silou a Netflix se dle mého k němu nezachoval pěkně. U mně je Spacey herec č.1 a moc bych mu přál aby se podobně jako ve filmu znovu zase nadechl, posadil a my jej mohli přivítat zpět v plné síle a možná i zmoudřelého. Čekám jen, kdy někdo obviní starého dobrého Washingtona, že při překračování řeky Delaware sáhl nějaké dámě omylem na kolýnko (samozřejmě přes šaty a patero spodniček!)... Amíci jsou zkrátka v tomto ohledu divní... A tak dávám tři masové kapsičky s vůní a příchutí lososa . * * * ()

Reklama

cesky_hrac 

všechny recenze uživatele

Příběh pojednává o americkém podnikateli, který vybudoval nejvyšší budovu na severní polokouli(To není úplně tak pravda...Co je pravda zjistíte při zhlédnutí filmu..) Promění se v kočku, protože nebyl pořádným otcem. Tohle by bylo shrnutí příběhu. Takže, film: no, od začátku až do konce jsem se nekoukl na osu, která ukazovala délku filmu(Asi že ten film byl tak krátký nebo jsem byl líný...) z toho vyvozuji že, mě film bavil. Ale při některých částech jsem si musel dát ruku na čelo protože to nešlo.(Kdo není tak moc chytrý... Obsah této věty je: ,,Někdy to bylo TRAPNÝ.") Na tento snímek si myslím že, lehce zapomenu. Nic zvláštního...Nic špatného... Nic výborného.. Tenhle film nemohu jistě doporučit!! Moje celkové hodnocení: 52% Scénář: 5/10 Obsazení:7/10 Kamera: 8/10 Hudba: 5/10 ()

bobby_jean 

všechny recenze uživatele

Tu sa asi veľa čakať nedalo a nízke očakávania boli aj do bodky splnené. Nezaujímavý a predvídateľný dej by človek ešte pri tomto formáte prežul, ale tie príšerné počítačové efekty... To sa nedá už dnes fakt spraviť trochu lepšie?? Obsadenie však fajn, ale využiť vačšinu filmu Kevina len na mačací hlas je ozaj škoda. Aspoň že Walken bol ako vždy vynikoš a krásna Garnerka tiež výrazne pomohla (a z malej dcérky bude raz nádherná žena). Akurát ten Robbie Arnell hral ozaj velice nedobre. Drukýkrát už toto asi nie, no na druhú stranu, zvádla som už aj horšie veci... 2,5 * ()

Recenzon 

všechny recenze uživatele

Film je o mega borcovi kocourovi jménem pan Chlupáč, který původně byl nějaký mega bohatý borec, co chtěl stavět vysokou věž nebo co. Podíval jsem se na to jenom proto, že v tom jsou kočky, a to FAKT HODNĚ koček a to, kdyby tam kočky nebyly tak to hodnotím hůř. PROSTĚ KOČKY JSOU MEGA to nejde hodnotit objektivně. ťuťuňuňu :_0( ()

Galerie (90)

Zajímavosti (4)

  • Celosvětová premiéra proběhla 1. srpna 2016 v Los Angeles. (Varan)
  • Pana Fuzzypantse ve skutečnosti hraje šest koček, z nichž každá je vycvičená pro určité druhy úkolů. (Zdroj: Bioscop)
  • Natáčelo se od 4. května do 24. července 2015 v New Yorku (USA) a Montréalu (Québec, Kanada). (Varan)

Reklama

Reklama