Reklama

Reklama

Gina (Blake Livelyová), která v dětství přišla o zrak, spoléhá na oči svého manžela Jamese (Jason Clarke) – zdá se, že tato závislost utužuje jejich vášnivý vztah. Když se ale Gině naskytne příležitost podstoupit transplantaci rohovky a začne znovu vidět, jejich život a vztah se obrátí vzhůru nohama. Mladá žena si totiž začne uvědomovat znepokojující realitu jejich manželství. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (45)

genetique 

všechny recenze uživatele

Problémom tohto snímku je, že aj napriek zaujímavému nápadu sa toho počas deja naozaj veľa nedeje. Neskutočne nezaujímavo natočené, postavy až na pár scén bez chémie a iskry, napätie začne stúpať až posledných pätnásť minút, no a to stačí len natoľko, aby ste naozaj udržali pozornosť aspoň do konca. Je to škoda, pretože nápad bol skvelý, a keby mi niekto v skratke povedal obsah filmu, dokonca by som sa naň tešil. Mám rád pomalo rozvíjajúce sa filmy, najmä tie, ktoré divákovi zdeľujú nejaké posolstvo, dokážu ho príbehom strhnúť aj napriek rozvláčnemu deju, pomáhajú si vnímavou hudbou, či kamerou. Tu ale absencia týchto položiek chýbala a tak ste mohli utešiť aspoň celkom zaujímavým záverom s dobrou pointou a dobre zvládnutými destináciami. Inak priemer ako hrom. 50%. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Emócie fungujúce len na konci. Kamera a režijné nápady skvelé. Príbeh ale jedna veľká katastrofa. Medzi hlavnými postavami nefunguje chémia a ich vzájomné vnímanie nie je podané ľudsky ale veľmi účelovo. Nechce sa mi veriť že takýto film natočil Forster. Jeho žánrovú rozmanitosť a prístup k postavám som považoval za jeho najväčšie klady ako súčasného tvorcu. Na to že to využíva pútavé prostredie a vizuál je naozaj krásny je ten film ťažkopádny. Ako keby to trvalo celé veky a pritom je to pomerne krátke. Veľmi by som bol zvedavý čo si o filme myslí tvorca. Pre mňa dosť nuda. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Mladá žena je vdaná, vypadá to, že je celkem šťastná, tedy až na to, že je slepá. Pak ale dojde k zázraku, kdy začne znovu vidět. Jako kdyby jejímu štěstí nic nechybělo. Akorát že ono manželství možná není tak dokonalé. Tohle je dle mého tak zabitá příležitost natočit skutečně zajímavý film... Základ dobrý, ale vývoj prostě ne. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Filmů na téma nevidomé ústřední hrdinky, která si díky svému handicepu nemůže být vším děním okolo své osoby zrovna úplně dvakrát jistá, vznikl už nespočet, zvlášť tedy navíc v thrillerovém žánru, a tak chápu, že pokud už nějaký další takový projekt přeci jen vznikne, snaží se ho tvůrci co nejvíce odlišit, či ozvláštnit jakýmkoliv způsobem od veškerých svých předchůdců. A právě o to se snažil i v případě All I See is you uznávaný Marc Forster, ovšem na rovinu musím konstatovat, že ačkoliv se mu to jistým způsobem i podařilo, tak ona jeho inovativní cesta mě zcela minula. Jeho snímek je totiž prázdný, nudný a těžce nevýrazný. Thrillerovou zápletku to každopádně naznačovalo prakticky jen na začátku, postupně se to ale celé přeměnilo na zatraceně nefunkční romantické drama, s mdlými postavami, podivně kostrbatě vystavěnou zápletkou a pointou tak mizernou, že divák při závěrečných titulcích musí bohužel prostě času, stráveného ve společnosti této podívané, jen hořce litovat. Zkrátka, žádná atmosféra, žádné napětí, žádné emoce a mrzký pokus o vizuální zpracování v artovém stylu nejsou jednoduše zcela příznivé ingredience, ze kterých by se dal namíchat dobrý film. Fakt hodně mizerná podívaná. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Vypadalo to tak nadějně. Blake je nádherná a krásně se na ní kouká. Jen sem si celou dobu říkal, kdy se tam konečně něco začne dít, kdy přijde drama, nebo napětí a ono nic. Film jede po celou dobu ve stejně utahaném tempu jako na začátku a pár originálních nápadů v úvodu, nedokáže pozornost udržet celé dvě hodiny. Šílená nuda. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (1)

  • Film měl premiéru na Torontském filmovém festivalu v roce 2016. (kellne)

Reklama

Reklama