Reklama

Reklama

Špióni odvedle

  • USA Keeping Up with the Joneses (více)
Trailer 1

Užijte si setkání s neobvyklými sousedy v zábavné akční komedii, ve které září hvězdy jako Zach Galifianakis, Jon Hamm, Isla Fisher a Gal Gadot. Obyčejný pár z předměstí zjišťuje, že udržet krok s Jonesovými — neskutečně atraktivními a světaznalými novými sousedy — nebude snadné. Obzvláště když odhalí, že pan a paní Jonesovi jsou tajní agenti zapojení do mezinárodní špionáže. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (167)

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Zas tak vtipné to nebylo. Ale Isla byla v těch šatech při předávání mikročipů úplně k sežrání a Gal to zase hezky zahrála. Jen, když jsem ji tady viděl, s jejím tělíčkem v plné parádě, tak si říkám, jak ji někdo mohl obsadit do role Wonder Woman ?! - Dyť je to vyzuna plochá s prťavym zadkem a malými boky a má dopředu svěšený ramena ... ajk ... sice v obličeji fakt hezká, ale má postavu spíš jako rachitická modelka, než princezna drsná bojovnice ... takže asi tak ... u mě omyl ... jinak tento film zabavil ... ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $14,904,426Tržby Celosvetovo $29,726,876Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ neškodná komédia, ktorá miestami aj pobaví, nezhnusí, dokonca aj akcia tu je a hlavne sympatická Gal Gadot /55%/ ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Miluj bližního svého zkombinované s Mr. & Mrs. Smith. Tento kríženec sa vyznačuje podceňovaním divákovej inteligencie, a preto mu servíruje slaboduchú zápletku s ešte slaboduchejším humorom. Vedľa tohto vyzerajú Vrahouni (Ashton Kutcher, Katherine Heigl) ako akčná komédia desaťročia. Gal Gadot je kráska, ale mňa osobne tieto až moc bezchybne pôsobiace ženy nejako nerajcujú, takže nemôžem pridať jednu genderovú hviezdu navyše. Jedným slovom výgrc. ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

„Zlato, ja nič nepočujem!" – „Sú to tichí zabijaci. Takto dostali aj Bin Ladina." Herci sú síce fajn, ale scenár je obohraná šablóna bez kúska invencie. Vtipných scén pramálo, akčných detto, i keď za zmienku určite stojí skvelo natočená automobilová naháňačka. Väčšinu času sa mi film vliekol strašne pomaly, ale na jedno pozretie ako "turn the brain off" oddychovka po ťažkom dni sa to dalo zniesť. 40 % ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Nudné, trapné, smutné a bez humoru. Schválně jsem si film zapauzoval v moment, kdy se začalo něco dít. Neuvěřitelné, ale padesát pět minut. Opravdu je nutné, aby takhle dlouho se ve filmu nic nedělo? Druhá věc je komedie, která nebaví a ani nerozesměje? Tohle prostě nejde. V celém filmu není jediný vtip nebo humorná scéna, která by pobavila. Což na komedii, která sahá skoro ke dvěma hodinám je prostě špatně. Příběh je samozřejmě klišé a snáze předvídatelný, což mu nijak nevyčítám. Mr. & Mrs. Smith z roku 2005 je také špionážní akční komedie. Ano, taky je příběh klišé, ale člověk se u toho pobavil i zasmál. Tohle je sterilní nuda, která nikoho nepobaví. Vážně nevidím na filmu nic, co by mě zaujalo nebo potěšilo. S výjimkou herecké dvojice Gal Gadot a Jon Hamm. Ale to na film, který má bavit nestačí že? Tedy jak komu. Mě tedy rozhodně ne. (26 %) ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • Při setkání v hotelu se Scorpionem (Patton Oswalt) pije Jack (Fred Galle) šampaňské, z hluboka se napije a na stůl pokládá z poloviny prázdnou sklenici. V dalším záběru je však sklenice zcela prázdná. (MrAldridge)
  • Scény s domácím pivovarem byly natáčeny v Red Brick Brewing Company, nejstarším řemeslném pivovaru v americkém státě Georgia. (ČSFD)
  • Po přestřelce u staré budovy MBI si můžete povšimnout, že jsou na silnici čáry z předchozích pokusů odjezdu stylem burnout. (jokis)

Reklama

Reklama