Reklama

Reklama

Špióni odvedle

  • USA Keeping Up with the Joneses (více)
Trailer 1

Užijte si setkání s neobvyklými sousedy v zábavné akční komedii, ve které září hvězdy jako Zach Galifianakis, Jon Hamm, Isla Fisher a Gal Gadot. Obyčejný pár z předměstí zjišťuje, že udržet krok s Jonesovými — neskutečně atraktivními a světaznalými novými sousedy — nebude snadné. Obzvláště když odhalí, že pan a paní Jonesovi jsou tajní agenti zapojení do mezinárodní špionáže. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (167)

blazma 

všechny recenze uživatele

Super komedie, trochu akce a vtip. Kombinace, která mě fakt baví a obě herecké dua jsou skvělé. Dostatečně praštění Zach a Isla jsou skvěli. Jon Hamm mě ještě nikdy nezklamal a Gal Gadot dali do role, kterou taky zvládla parádně.. všechno do sebe zapadlo, že je vlastně jedno jak stupidní ten příběh a zápletka může vypadat. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Ke sledování filmu mě přimělo velmi slušné obsazení (kam nepočítám Zacha G.) a nebyl jsem zklamán. Nešlo sice o žádné veledílo, ale byla to pohodově odpočinková komedie, u které divák nemusí zrovna příliš přemýšlet, ale lehce se pobaví a oddechne si. Jon Hamm a Isla Fisher mě celou dobu bavili, takže jsem nebyl nespokojen. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie s námětem, po kterým američtí filmaři sahají nejčastěji, takže už jsme ho mohli vidět v několika verzích. Bohužel tahle verze se mi moc nelíbila, spíše mě nudila. Je tam már momentů, kdy jsem se pousmála a bavila se, ale těch je opravdu na celý film velmi málo. Gal Gadot a Isla Fisher byly úžasné a obě jsou neskutečně nádherné, jejich filmový partneři jim jen sekundovali, ale ani samotné holky to nedokázaly utáhnout a je to škoda. ()

Dado 

všechny recenze uživatele

Prekvapujúco slabé, a to i na pomery podobných nenáročných komédií, ktoré Hollywood produkuje ako na bežiacom páse. Humor má síce pár svetlých chvíľ, no väčšinu času je to skôr kŕčovitá nuda a akcie je žalostne málo na to, aby dokázala výraznejšie ozvláštniť celé dianie. Keď sa to tak vezme, jediné, čo vo filme stálo skutočne za to, boli scény, v ktorých Gal Gadot a Isla Fisher poodhalili niečo zo svojho... ehm, talentu. (40%) ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Nepříliš vtipná komedie, která svojí leností naprosto zazdila veškeré naděje do ní vkládané. Skvělé obsazení, prověřený režisér, zajímavé téma, to všechno byly silné předpoklady pro prvotřídní komediální zážitek, který se ani náhodou nedostavil. Těžko říci, co se v procesu tvorby pokazilo, ale film působí, jako by ho místo ostřílených tvůrců dělali amatéři, neboť vedle nekvality scénáře je sterilní také režie a mnohokrát působí film vizuálně ošklivě a levně. Špióny odvedle raději nechte vedle a pusťte si něco lepšího. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • Scény s domácím pivovarem byly natáčeny v Red Brick Brewing Company, nejstarším řemeslném pivovaru v americkém státě Georgia. (ČSFD)
  • Výroba a autorizovaná distribúcia filmu podporili viac ako 13 000 pracovných miest. (Laslo)

Reklama

Reklama