Reklama

Reklama

Rychlá hra

(pořad)
  • Česko Live Teleshopping
všechny plakáty
Soutěžní
Česko, 2015, 90 min

Účinkují:

Martina Holá

Obsahy(1)

Jednoduché otázky, atraktivní ceny. Hra, ve které můžete rychle vyhrát. (TV Barrandov)

Recenze (27)

Deratizer odpad!

všechny recenze uživatele

Je to podvod! Zdá se vám výhra za správnou odpověď na jednoduchou otázku na dosah? Stačí jen zavolat, dovolat se a vyslovit správnou odpověď? Vidíte, jak moderátorka chudera naříká, že jí tam nikdo nezavolá, takže máte 100% šanci se dovolat? Zdání klame! Vytočíte číslo a do studia se nedovoláte, ovšem peníze za volání vám tečou na jejich konto. Jak je to možné, když je linka úplně volná a moderátorka dál naříká, jak nikdo nezavolá? Protože vás úmyslně do studia k vyřknutí správné odpovědi dovolat nenechají, dovoláte se na automat, který vám žere kredit. Nachytaných lidí, jenž vytočí dané číslo, je dost na to, aby si pánové z produkce namastili každý den kapsy. Lidi nevolejte tam, ti lidé bohatnou na vaší hlouposti, je to podvod! Deratizaci na tyto zloděje! ()

silentname odpad!

všechny recenze uživatele

Po tom ako mi bolo vysvetlené ako tieto "hry" vlastne fungujú, nemôžem dať nič iné, než odpad. Pretože "Rychlá Hra" nie je hra, je to len podvod na to, ako ťahať z ľudí peniaze. Očividne funkčný. Poučenie, nikdy tam nevolajte (viem, že je to zrušené... ale je to ako keď hydre utnete hlavu, vždy narastie nová), nikdy týmto štýlom neskúšajte niečo vyhrať a ušetríte si obrovské množstvo peňazí, ktoré viete využiť lepšie ako ich pretelefonovať so snahou sa dostať do štúdia, kam vás ani nikdy nemusia prepojiť. ()

Reklama

Ded@M@tes odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z největších podvodů na lidi v TV a Barrandov jim ještě k tomu pomáhá. Největší omyl je v tom, že by jste se vůbec dovolali do studia. Pozor z 90% se dovoláte pouze na erotické linky, v dalších případech budete odpovídat na nekonečné otázky a když už se dovoláte tak Vás budou držet na lince klidně 15 minut, aby z Vás nějakou tisícovku vylákali. Nechápu proč stím nikdo nic nedělá, velká lež a inspekce by měla dělat užitečné věci. ( Hodnocení: 0/10 ) ()

cheonsacz 

všechny recenze uživatele

Osobně bych tam nikdy nevolala, protože obvykle za jednu minutu zde provoláte více než vyhrajete jak je u čísel s koncovkou 99 obvyklé. Ale nutně za odpad to nepovažuji a ani za podvod - nikdo Vás přece nenutí tam volat nebo se na to koukat, pokud tam zavoláte je to jen Vaše chyba, protože jste si pořádně neoveřili o co jde či ceny hovoru za minutu na toto číslo, navíc je dost evidentní o co v této relaci jde. Je to spíš šikovný televizní chyták jak z lidí vylákat peníze ale pokud vím, nelegální to (zatím) není. Seriál, jeho tvůrce ani TV Barrandov rozhodně neobhajuji ani se o to nesnažím, ale z hlediska zábavy mi připadá to hodnocení dost přehnané, ale to je spíš o mentalitě hodnotících CSFD uživatelů co ohodnotí odpadem i to co ani neviděli. Někdy tam jsou docela zvláštní moderátorky a dost často "správná" odpověď je ve skutečnosti špatná či dokonce úplně nesmyslná, ale většinou u tohoto typu soutěže narážím na celkem sympatické slečny a paní. Myslím, že je nemusí lidi hned hanit a považovat za prostitutky či pornoherečky jen proto, že moderují pořad tohoto typu či mají plastiku, velká poprsí nebo blond vlasy. Pro mě je zábavné hádat ty různé otázky a hádanky, když nemám nic lepšího na práci. Není to soutěž a pořad, který bych si oblíbila, sledovala pravidelně, účastnila se jej či jej dokonce doporučila - to rozhodně ne. Ale jistý druh zábavy a návykovosti v tom je, stačí nevolat, nestresovat se a v klidu hádat a sledovat jak lidé provolávají (doslova) své peníze. Pokud na to mají tak proč ne? ()

honajz2 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle v televizi už dávno chodilo. Jenom se to jmenovalo kvíz a chodilo to na televizi ACTIVE TV. Na počátcích tohoto pořadu tam volalo hodně lidí. Ze začátku (první tři vysílání) se tam skutečně dalo vyhrát a uznali vám i správnou odpověď. Pak se však v těch jejich kvízech začali objevovat jména zvířat, která divák tohoto pořadu nezná. Stejně to tak bylo třeba s početními příklady, s počítáním peněz.... Podvádějí vás tam. Na obrázku (jedná se o počítání peněz) máme tři dvoustovky a jednu stovku. Pak i dvě padesátikoruny, tři dvacetikoruny, jedna desetikoruna, čtyři pětikoruny a dvoukoruna. Tak, teď si vezměte kalkulačky a spočítejte si to. Vyšlo vám číslo 892? Asi ano. Teď už je to jednoduché: Počkejte si na konec pořadu, moderátorka tam otevře obálku s odpovědí a odpověď zní takhle: 542. Jsou to jenom podvodníci! Bohatnou z debility volajících. Ale to bych opisoval komentář uživatele Deratizer. Na Slovenské televizi Dajto chodí podobný pořad s názvem Akčná výhra. A pokud jste ji viděli, tak už asi víte, o čem tu mluvím. Stop těmhle pořadům! A navíc, 90 Kč za minutu je nějak hodně, nemyslíte? Zlatí věštci... ()

Zajímavosti (1)

  • Krátce po reportáži na YouTube kanále Kluci z Prahy o podvodech spojených s vysíláním byl pořad zrušen. (Vitox)

Reklama

Reklama