Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ke klukům do hospody má přijet foodkritička Kustodová. Macátko se přizná, že je to jeho modla a že o ní ví úplně všechno. Ve zmatku prohodí sůl s cukrem a kluci jen tak tak vykryjí hrozící průšvih. Macátko jim na usmířenou přinese láhev vína. Ale malinko jí tajně upravil a kluci usnou jak miminka. Macátko má svůj plán. Když kritička dojí připravené jídlo, oznámí, že to bylo sice dobré, ale že čekala víc. A v tu chvíli se Macátko vytasí se svým překvapením.

Klára zatajila Mikeovi vyjížďku na koni s Danielem a další pozvání od Daniela odmítá s tím, že má program s Mikem. Daniel chce, aby s ním Klára a Didi jely do Kanady, aby jim ukázal, kde bydlí. Didi se zlobí, že s tím Klára nesouhlasí. Daniel se dál snaží Kláru přesvědčit, aby Didi pustila.

Renáta se sejde s Tomem a Robertem, aby si promluvili o jejich plánu. Trébl evidentně na Annu zabral. Robert má obavy, že ho Renáta s Tomem chtějí vyšachovat ze hry. Renáta chce po Leošovi, aby si promluvil s Tréblem a ten vrátil Renátu do funkce. Ale Trébl povýší Leoše a Renátu nechá na recepci. Renáta zuří. Robert se rozhodne, že se z plánu vyšachovat nenechá a lichotí Renátě, které to dělá dobře. Robert dosáhne svého. (TV Prima)

(více)

Recenze (1)

Galerie (27)

Reklama

Reklama