Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Junior doufá, že Renáta nebude pokračovat ve svém románku s Robertem a dává jí to jasně najevo. Napětí panuje také mezi ním a Robertem a využívá svého postu nadřízeného. Robert se sejde s Tomem, protože má strach, aby Junior nepřekazil jejich plán na převzetí hotelu. Renátu si sice omotal kolem prstu, ale Junior by mohl škodit. Tom proto Juniorovi vyhrozí. Ten si sice postěžuje Renátě, ale vzápětí pochopí, že zůstal sám a musí si jít svou cestou.

Martin s Danielem přijdou do hospody za Mikem. Oba mají nabídku na dodávání obědů pro své zaměstnance. Mike odmítne, ale Burák si o tom ještě chce promluvit. Mike je neoblomný.

Za Verunou přijde do cukrárny Denisa a chce po ní, aby dala větší prostor Burákovi. Že on je ta hvězda. Po té, co pourážela Verunu, vydá se Denisa za Burákem, aby mu nabídla, že bude jeho managerka. Vysvětlí mu vše v růžových barvách a Burák souhlasí. Denisa spokojeně odchází.

Mike si přijde pro Kláru, protože má plán, ale setká se tam s nadšenou Didi, která se těší, že všichni pojedou do Prahy na pouť. Nenechá na sobě nic znát a v klidu se s Klárou domluví až na večer. Demonstrativně Kláru před Danielem majetnicky políbí. Ale Daniel si to nenechá líbit a jde za ním s tím, že klidně může přeci jet s nimi. A posměšně dodá, že Mike vlastně do Prahy nemůže a že je to smůla.

Mike se po odchodu Daniela vytočí a odejde z hospody. Volá Dejvovi, jestli nabídka, kterou nedávno dostal, ještě platí a sjedná si s ním schůzku. Nabídka je to sice lákavá, ale Mike je ze zkušenosti obezřetný. Chce si firmu proklepnout. Náhodou ho u telefonování slyší Macátko a potvrdí mu že, firma je v pořádku. (TV Prima)

(více)

Reklama

Reklama