Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mike není v hospodě a Burák si myslí, že řeší problém s Klárou. Jenže se objeví Dave a Burák nic nechápe. Když se konečně objeví Mike, věnuje se Dejvovi a ne Burákovi. Situace je divná. Dokonce i Macátko vyklízí pole. Když chce Burák vysvětlení, dozví se zprávu, která ho zaskočí. Mike se mu to snaží vysvětlit a Burák to sice pochopí, ale dál je naštvaný.  Za Burákem přijde Denisa, že jako managerka nezklamala a má pro Buráka super nabídku. Burák ale nabídku přijme jen za podmínky, že platí i pro Mikea. Denisa s tím nemá problém. Ale Mike nabídku odmítá a Burák se definitivně na Mikea naštve a kluci se pohádají.

Tomovi došla trpělivost a nutí Annu, aby konečně splnila úkol. Anna se do toho pouští, ale svědkem námluv je Junior, kterému se to nelíbí a varuje Renátu. Ale ta to bagatelizuje. Junior s nelibostí zjišťuje, že starého pána vůbec nezajímá. Když zjistí, že Trébl pozval Annu na rodinný oběd, vymyslí svou akci.

Malvína připravuje svou další akci. Jarda je v pohodě, ale jen do příchodu Aleše, který svou pozornost stáhne na sebe. Ale jedna z přítomných se věnuje Jardovi a svádí ho. Přistihne je Malvína a z výmluvy vznikne super nápad. Malvína je nadšená z výsledku. (TV Prima)

(více)

Recenze (2)

Galerie (45)

Reklama

Reklama