Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mike chce jet s Klárou a Didi na výlet do Mikulova. Ale Didi si stěžuje na bolest břicha. Doktor Marek Didi prohlídne a řekne, že se nic neděje, že je Didi v pořádku. Daniel se nabídne, že Didi pohlídá. Mike s Klárou vyrazí sami. Ale po cestě se Klára dozví, že se Didi přitížilo a že jí Daniel veze do nemocnice. Klára se okamžitě vydá za Didi do nemocnice. Tam se dozvídá, že je Didi na sále. Daniel jí utěšuje a Klára ocení, že se zachoval jako opravdový táta. Večer tráví s Danielem nad fotkami Didi. Daniel těží ze situace a ještě má pro Didi překvapení. A Mike je zase na druhé koleji.

Malvína s Mankou se připravují na křest knihy. Aleš je bere na nákupy a Jarda se těší, až bude po všem a Aleš definitivně zmizí z jejich života. Z nákupu mu Aleš přivezl dárek – košili, která je ale Jardovi malá. Aleš je ale na svůj dárek pyšný a Jardu chválí. Jenže ten to bere jako provokaci. Křest má úspěch a i Aleš konzumuje alkohol. Je jasné, že domů odjet nemůže. Jarda ho opilého uloží u nich v obýváku a nevěnuje pozornost jeho blábolům o tom, že se zamiloval.

Renáta si dál užívá s Robertem. Juniorovi se situace vůbec nelíbí a dojde ke konfliktu s Robertem. Junior se mu snaží dát najevo, kdo je tady šéf. Snaží se i Renátě vysvětli, že jí Robert jen využívá. Ale marně. Zajde i za Tréblem, aby Roberta vyhodil. Jenže Trébl potřebuje pádný důvod. Junior tak vymyslí past. Ale Renáta stojí na straně Roberta a donutí Juniora, aby se omluvil. Junior je rozhodnutý se pomstít. (TV Prima)

(více)

Reklama

Reklama