Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mike má stále špatnou náladu, a dokonce i matce odmítá společný rodinný oběd. Nechce se vidět s Martinem a má všeho plné zuby. Ale matka naléhá a Mike podlehne. Otec se diví, proč má Mike monokl, a ještě víc se diví, když přijde Martin. Otec chce pravdu a Mike mu řekne, jaké praktiky používá Martin ve svém podnikání. Otec tomu sice nechce věřit, ale ověří si to u Daniela. Rozhovorem je překvapený.

Veruna se dozví, že se mají s Burákem fotit do kalendáře cukrářské soutěže. Burák se na společnou akci s Verunou těší. Macátko mu závidí. Veruna má obavy, aby nevypadala vedle Buráka trapně. A oprávněně. Stylistka na zkoušku nevybere zrovna vhodné oblečení. Situaci pak zachrání fotograf, který přinese odpovídající oblečení a Veruně to sluší. Burák na ní může oči nechat a zve jí na večeři.

Renáta chce nastolit staré pořádky, ale Junior to odmítá. Leoš sice stojí na jeho straně, chce ale dát šanci jejich vztahu. Soňa se trápí, že Leoš si vybral Renátu. Junior otci vyčte, že je slaboch a že se nedokáže vymanit z Renátinýho vlivu. Leošovi je jasné, že mu Soňa není lhostejná. Renáta si užívá svůj návrat do dění v hotelu a Leoš je zase na druhé koleji. (TV Prima)

(více)

Recenze (1)

Galerie (13)

Reklama

Reklama