Reklama

Reklama

Ohnivý kuře

(seriál)
  • Česko Opilý kuře (neoficiální název) (více)
Česko, (2016–2018), 190 h 3 min (Minutáž: 15–63 min)

Hrají:

Jakub Prachař, Jan Dolanský, Kristýna Leichtová, Petr Štěpánek, Josef Polášek, Simona Babčáková, Michal Suchánek, Lenka Krobotová, Linda Rybová (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(204)

Obsahy(1)

Ohnivý kuře je seriál z gastronomického prostředí. Dvojice kamarádů – kuchaři Mike (Jakub Prachař) a Burák (Jan Dolanský) – se vydává do městečka Janovy Lázně, aby tu provozovala zděděnou hospodu. Táhne s sebou zátěž pobytu ve vězení a nařízený dohled probačního pracovníka. Na místě zjistí, že strýcova hospoda je ruina, v níž se rozhodně nedá vařit ani točit pivo. Navíc je tu hned přivítá konkurence. Nóbl hotel Grand, který chce pro sebe a svého syna získat snacha majitele, lidová hospoda U Slepičků, již vede praktická Manka s nepraktickým bratrem, a večerka asijského obchodníka a jeho krásné dcery. Zavedenou klientelu už má i cukrárna paličaté Kláry a její kamarádky. Aby Mike s Burákem mohli otevřít svou vlastní restauraci, musí nejdřív vydělat peníze. Jenže oni se kvůli své naivitě a neopatrnosti dostávají spíš do dluhů. V tu chvíli poznají, komu mohou věřit a kdo je pro ně skutečný nepřítel. (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele playboxguest k tomuto seriálu (1)

Ohnivý kuře (2016) 

Nevím, kam to povede s dalšími díly, představa osmdesáti je přeci jen poněkud děsivá, zatím každopádně těžká, sem tam v dobrém úsměvná, pohodovka, ideální na relax po celodenní dřině. Uznávám, že u většiny zúčastněných to nevypadá, že by někdy slyšeli o něčem jako je herectví, na děvčata se tu ale rozhodně moc pěkně kouká. Dobře vypadající jídla nejsou díky cukrářce a servírce z Grandu to jediné, nad čím při sledování slintám. Baví mě postava Rybové a její neustálé nucení vegetariánských jídel masožravcům, připomíná mi moje zaujetí pro zdravou výživu a jak to kdekoho prudí. Nejlepší díly prozatím úvod, e3 (No né, to je opravdu Balut!), e5 (Ano, šéfe parody), těším se na další. Edit... cca po deseti dílech seriál už ždíme z ničeho, končím sledování a stahuju hvězdu. ()

Reklama

Reklama