Reklama

Reklama

Carnage Park

Trailer 1

Obsahy(1)

Vivien je perfektným príkladom toho, keď sa niekto ocitne v nesprávny čas na nesprávnom mieste. Počas jej návštevy banky sa stane rukojemníčkou dvoch lupičov, ktorí ju pri úteku odvádzajú so sebou. Keď dorazia na súkromný pozemok a prídu do kontaktu s vlastníkom, Vivien si uvedomí, že je jej cestou k záchrane. Čoskoro však zistí, že najhorší deň jej života sa ešte len začína. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (43)

bourec 

všechny recenze uživatele

Útrpný sledování tohodle skvostu mě paradoxně ušetřilo devadesát minut života,protože film stejnýho babrala POD sem vyškrtnul ze seznamu filmů,kterejm chci věnovat svůj čas.Nejdřív nehudba.Huhlavej hlas,siréna a zvuky z čínskejch čajů,tak to je to,co nás celym filmem provází.Film jako takovej je děsná píčovina bez děje,s útrpně křičící,hekající a příšerně hrající hlavní hrdinkou,s asi pět minut času pro záporáka,a to je vše.Jako zběhlej filmovej maniak dám jednu hvězdu,bejt ale náhodnej divák,práskám nemilosrdnej odpad.10%. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu sympaticky pseudosedmdesátkově laděný hixploitation/survival, který si minimalisticky vystačí s jedním údolím, jedním autovrakovištěm a pár postavami. Na straně druhé to mohlo být dějovější, krvavější a nápaditější, se zajímavějšími postavami, vyšinutější kamerou, hustější atmosférou, svižnějším tempem... prostě prakticky na všem by to chtělo přidat. Místo krvavé jízdy se připravte na bloumání přírodou, kde občas vystříkne krev. ()

Reklama

Psychor 

všechny recenze uživatele

Jakožto hororový expert zpravidla uděluji plusové body každému hororu, který se v pozitivním smyslu slova nějakým způsobem vymyká zaběhlým žánrovým postupům. Carnage Park je z hlediska formy zpracován opravdu netradičně, avšak v daném případě se bohužel jedná o negativum. Hypnotický audiovizuál, ke kterému se zejména v závěru filmu přidá ještě roztřesená kamera, vystřeluje diváka tu do vln meditace, tu do bouře chaosu. V odlišném žánru bych toto tvůrčí pojetí ocenil, avšak v hororovém filmu nikoliv, jelikož tím pádem vůbec nezbylo místo na kvalitní hororovou atmosféru. Horor tak nedokáže diváka plně vtáhnout a když se k tomu místy ještě přidají trhliny v logice, tak jsou dvě hvězdičky maximem, které ode mě Carnage Park obdrží. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

70tkový, pieskom a vetrom ošľahaný, exploitačný survival trip, v ktorom rozbehnutý Mickey Keating kočíruje malú hru na mačku a myš medzi charizmatickou kočkou Bell a otravným psychopatom Healym. Tá počas nenáročnej stopáže dokáže miestami zaujať, no dokopy sa v nej vlastne neudeje nič extra. Moc ma to bohužiaľ nevtiahlo a mal som pocit, že viac sa to snaží pomrkávať na iné kultovky, než aby sa to radšej pokúsilo vytvoriť si vlastnú tvár. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Relaxační nízkorozpočťák jedna báseň. Staré dobré sedmdesátky s nádherně uhozeným asijským popem, polopoušť v řiti amerického západu kdesi u hranic s Mexikem, jeden vyšinutý magor, jeden mizerný šerif, párek desperátů a kupa obětí. Klasika. Pošahaný Wyatt, náš střelec, je moc zajímavá figura - sběratel lidských uší, Ježíšův oddaný, samorostlý filosof a kutil, vášnivý lovec lidí, a (jak jinak) válečný veterán z Vietnamu. Do slušného nadprůměru ovšem tenhle kousek posouvá hlavně skvělá Ashley Bell v roli nejprve uječené bigotní hysterky, a následně rovnocenné Wyattovy protivnice. Jak jejich duel skončí? Ocitne se Vivianino ucho na Wyattově nástěnce trofejí? Nebo bude tentokrát loveckou kořistí sám psychopat Wyatt? Nechte se překvapit. Jen škoda, že kvalita filmu má klesající tendenci. První třetina s nápaditou režií je na pět, druhá tak na čtyři, ale slabší závěr v temnotách a s chaotickou kamerou bohužel sotva na tři. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Režisér Mickey Keating pátral dlhý čas po ideálnom mieste pre natáčanie, keď náhodou počas cestovania narazil na miesto s názvom Koch's Movie Ranch v Kalifornii. Na mieste našiel vybudované tunely, smetisko a zhrdzavené autá, ktoré potreboval, takže sa rozhodol toto miesto využiť. (Marceloo)
  • Timeline: 5. května 2015 byli do filmu obsazení Ashley Bell, Darby Stanchfield, Pat Healy a Alan Ruck. Natáčet se začalo o šest dní později. Světovou premiéru si sedmdesátkový krimi survival horor odbyl v lednu roku 2016 na filmovém festivalu Sundance. V březnu 2016 pak byl promítán v Austinu na festivalu South by Southwest (SXSW). Práva na distribuci odkoupila společnost IFC Midnight, která film do kin nasadila 1. července 2016. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama