Reklama

Reklama

Čára za minulostí

(TV film)
  • Česko Anděl s křídly od krve (více)

Obsahy(1)

Hlavní postavou dramatického příběhu je servírka Liddy Carlyle, která pracuje v zanedbaném bistru u nepříliš frekventované silnice. Když ji jednoho dne napadne a znásilní majitel hospody se svým bratrem, dívka se zuřivě brání, jednoho z útočníků zabije a druhého poraní. Potom uteče a podaří se jí chytit stop, když jí zastaví mladí přátelští novomanželé Sean a Catherine Shawnessyovi, kteří tudy náhodou projíždějí během své svatební cesty. Právě ve chvíli, kdy si Liddy prohlíží a zkouší Catherinin snubní prsten, vynoří v nepřehledném úseku silnice kamion a Seanovi se nepodaří zabránit srážce. Liddy se probudí v nemocnici a zjistí, že ona jediná havárii přežila. Navíc ji Seanovi rodiče, Donald a Maureen Shawnessyovi, díky prstenu, který měla při havárii na ruce, omylem považují za Seanovu manželku. Dívka se ocitá obklopena péčí a přízní bohaté rodiny. Uvedena do jejich luxusního domu si namlouvá, že dostala šanci začít nový život. Jenže hospodský, který ji napadl a znásilnil jednoho dne zahlédne v novinách její fotografii, rozhodne se, že ji najde a pak ji začne vydírat. Dokáže dívka v takové situaci udržet své tajemství? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

curil 

všechny recenze uživatele

Snad každého diváka při sledování televizního snímku napadne po čtvrthodince podobnost s filmem "Zatímco jsi spal" se Sandrou Bullock (1995 - r. J. Turteltaub). Sice není vše stejné, oběť Liddy je mrtvá a neleží v komatu, ale téměř hodina příběhu probíhá podobně. Teprve potom film dostane akční nádech, když bratr zabitého mladíka začne po Liddy pátrat. Sama dívka se chová naivně, když vynechá policii a dá se na útěk, případně se nechá vyfotit do novin. Když už přebírá novou identitu, tak důsledně. Korunu všemu dávají důvěřiví rodiče Swawnessyovi. Průměrný televizní film, na vyplněný času ujde ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je typicky průměrný thriller. Je zde vražda v sebeobraně, útěk, změna identity, prozraení pravé identity, vydírání, rozřešení. Typické schéma thrilleru. Ale je to napínavé, je to zajímavé a nelze na první úsudek odhadnout, jak to dopadne. Ale opět jsme u toho, že takovýchto thrillerů existují velká kvanta. A tenhle nijak nevybočuje, není v ničem originální, není v ničem jiný. Ale stačí to na průměr. Takže tři hvězdičky... ()

John80 

všechny recenze uživatele

TV film označený skôr iba ako dráma o žene, ktorá sa vydáva do rodiny svojho stopára viac písane v obsahu 2* ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama