Reklama

Reklama

Brána válečníků

  • Francie Warrior's Gate (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Jack Bronson je nesmělý teenager a nadšený hráč počítačových her, v nichž je znám jako mistr kung-fu Černý rytíř. Jednoho dne se v jeho pokoji zjeví čínský bojovník Zhao s princeznou Sulin a pomocí kouzla Jacka zavedou do staré Číny, kde jim má pomoci porazit zloducha Aruna. Jack v sobě musí objevit odvahu a nečekaný talent v této bláznivé výpravě do jiného světa. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (53)

dalziel 

všechny recenze uživatele

Z kategórie nenáročnej rodinnej zábavy sa jedná o ľahko nadpriemernú akčnú fantasy komédiu, ktorá rozhodne stojí za pozretie. Je to tak ý mix všetkého možného ale funguje to. Mohlo to byť aj lepšie keby si Luc sadol aj na stoličku  režiséra. Je to také: Za málo peňazí hodne muziky .Je to taký starwars súboj titánov voprclým pánom prstenov  a harrym poťerom ,sle myslím to v dobrom. Bohužiaľ Dave nedostal až toľko miesta koľko by si zaslúžil. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Takový průměrný akční film, který má i fantasy prvky. Jeho pozitivem je jeho provedení, které je poměrně dobré, ale jeho děj zase tolik nefunguje. Je to příliš přímočaré, příliš obyčejné, příliš jednoduché. Propojení se současným světem mi pak znělo skoro zbytečně, jako něco, co to má oživit, ale nedaří se mu to, respektive nedaří se mu všechny roviny propojit. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Šikanovaný počítačový hráč se kouzelným košem propadne do středověké fantasy Číny, kde se spolu s elitním bojovníkem vydá zachránit krásnou princeznu ze spárů barbarského Aruna Krutého (Zlého, Příšerného, Hrozivého, ale zkracují to :-)) a přesvědčí ostatní i sám sebe, že "není k ničemu". Dobrý pocit z nádherné výpravy, choreograficky zvládnutých wuxia soubojů, do nichž se náš lamer zapojuje mrštnými breakdanceovými úhyby, a ucházejících shazovacích vtípků neustále ničí přihlouple infantilní puberťácký pohled na svět (aneb "Kde je zábava?"), jejž scénáristé Besson & Kamen trapně nezvládají. 5/10 ()

mansonn 

všechny recenze uživatele

Stale premyslam pre aku vekovu skupinu bol tento film natoceny a co priviedlo Bautistu v tomto veldiele si zahrat. Ked som mal pocit, ze je to film pre deti, zrazu niekoho zabiju a ozaj neviem koho chceli tymto oslovit.Vo filme je ozaj zopar vtipnych scen, co sa ale tyka choreografie akcnych scen ufff tak to se panum nepovedlo moc dobre.Film sa ale da pozriet raz :-) ()

Sheemass 

všechny recenze uživatele

Film o klukovi milujícím počítačové hry, čínské princezně, bojovníkovi a čarodějovi cestujícím časem se jednoduše nepovedl. Příběh byl strašně přímočarý, jednoduchý a naivní. Zcela určitě je určený pro mladší publikum, tak přibližně desetiletých. Celkově však musím vyzdvihnout bojové scény, které byly až překvapivě slušné, ale to bylo asi to jediné co film držely při životě. ()

Galerie (108)

Zajímavosti (1)

  • Pri boji na padacom moste si môžete všimnúť lano, ktoré drží hlavných hrdinov pri skokoch. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama