Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kimberly je díky dědictví po otci zvyklá žít na vysoké noze. Jednoho dne se však od matky dozví, že o peníze přišly. Musí si proto najít práci a začít úplně nový život... Kimberley je rozmazlená slečna, která v životě nemusela pracovat a chová se hrozně snobsky. Jenže když její matka Martha přijde o všechny rodinné peníze, stane se z Kim chudá a nezaměstnaná žena. Její kamarádka jí pomůže najít práci v obchodě se sportovními potřebami. Kim je kupodivu velmi šikovná a daří se jí prodávat to nejdražší zboží. I tak se ale musí nastěhovat ke své matce, která začala pracovat pro svého vlastního právníka a od něj si pronajímají i ten společný byt. Kim záhy zjistí, že její výplata nestačí, tak si najde druhou práci jako servírka v pizzerii. Pizzerii vede Chester, který má dobré srdce a padne si do oka s Marthou. Kim se daří dobře a její osobnost se totálně mění. Je teď hodná, milá a vůbec se nepodobá té rozmazlené slečně, kterou ještě nedávno byla. Pak se zakouká do svého šéfa Michaela, který chodí se svým synem Davidem k Chesterovi pravidelně na pizzu. Dokonce dá výpověď v obchodě, aby mohla s Michaelem začít randit.
Zdá se, že Kim nemůže být šťastnější. To se ale změní ve chvíli, kdy jí Martha řekne, že peníze stále mají – měla to být pro Kim lekce, protože ji ovládaly jen peníze. Kim sice peníze nepotřebuje, ale když už je zase má, koupí vybavení pro baseballový tým, který Michael vede, a zaplatí i drahý tábor pro Davida. To však Michaela urazí – a navíc nevěří tomu, co mu Kim vypraví o lekci od matky. Michael a Kim se tedy rozejdou. Kim je velmi nešťastná a naštvaná na matku. Ta se pokusí vše urovnat... (TV Prima)

(více)

Recenze (16)

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Je fakt, že místama byl tenhle film dost přehnanej. Mně se to ale docela líbilo. Sice trochu romantická vymejvárna, ale jako film na odpolední nicnedělání dobrý. 50%. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

To si to takhle přijedu domů a přítelkyně vaří a u toho kouká na film. Říkám, že jí to přepnu a ona, ať jí to nepřepínám. Prý v televizi nic jiného nedávají (a to v současnosti máme televizních kanálů už jak nasráno). Tohle se tváří jako sračka a tak neváhám a začnu přepínat kanály. No co byste řekli? Nelhala! Takže v tu chvíli pravobok nabízel nepříjemnej pohled přítelkyně, která volá o to, abych uznal, že měla pravdu a levobok pro změnu nabízí film, kterej není vůbec ničím originální, točí miliarda krát omletej příběh toho, jak bohatá panička zchudne, pak začne pracovat, osamostatní se, zamiluje se a naučí se žít bez peněz. To, že tam je miliarda debilit, které asi evidentně divákům takových filmů budou u prdele, mě dost sere a tak odcházím do sklepa dotřít schůdky, které na to už asi měsíc čekali. Co byste řekli...jak takovej film asi může dopadnout? Já u toho bejt nemusel, abych to pochopil. ()

Reklama

Heywood 

všechny recenze uživatele

Anna Hutchinson to prostě nemohla utáhnout. Ta proměna zlé ženy bez shakespearovského humoru, ale za to s americkým patosem se dala vydržet tak tak A tím to také končilo. Zápletka 100 x omletá a výchovný efekt zde užitý nikdy nezmění charakter. Na romantiku dobré, lepší dát si vánoční, tam je alespoň milá hudba. ()

gudaulin odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z řady snímků, ke kterým jsem přišel jak slepý k houslím, když se mi nahrál omylem na harddisk. V žánru romantické komedie se obvykle nehraje na originalitu a chytrost scénáře, obvykle stačí recyklovat zavedené postupy a obsadit sympatické a slušně hrající herce, přidat pár vtípků a publikum to ocení přinejmenším lepším průměrem. Jenže v případě Správné holky nejde o průměr, ale o tupost, která je už v mém případě jednoduše nestravitelná. Vážně jsem měl pocit, že si ze mě scénárista nepokrytě utahuje a herci, pokud by měli v sobě dost důstojnosti, by tomu dali aspoň větší nadhled a pokusili se to nějak ironicky shodit. Bohužel ve snímku se objevují výhradně druhořadí a třetiřadí herci, takže to ani z téhle stránky nikdo nezachraňuje. Není to ani tak špatné, aby to na druhou stranu utkvělo v paměti a pobavili jste se nechtěnou pitomostí. Je to jenom shit, který slouží k výplni vysílání komerčních televizí v reklamně nezajímavých časech. Celkový dojem: 10 %. ()

Martyjoker 

všechny recenze uživatele

Přijdu domů z práce po celém týdnu a tento film byl to jediné, co mě zrovna zaujalo. Byl jsem ve stavu neschopnosti na cokoli myslet a přesně pro tyto stavy je ten film ideální. Když na to koukáte jako na pohádku z moderní doby, nemůžete být zklamaní. Se 44% jsou tu na ČSFD mnohem horší věci, tohle by si zasloužilo aspoň 50%. ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama