Reklama

Reklama

Skupina bohatých hochů z Los Angeles vymyslí v 80. letech plán, jak rychle zbohatnout. Jejich podvod se však zvrtne a smrt na sebe nenechá dlouho čekat. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (37)

kajas 

všechny recenze uživatele

Film, který by moc chtěl navázat na úspěchy "Vlka z Wall Street" a "Sázky na nejistotu". K tomu by ale potřeboval minimálně lepší scénář, protože druhá polovina už se prostě sype a nepůsobí vůbec autenticky. Kluci v hlavních rolích se ale moc snaží a upřímně doufám, že tohle není úplně poslední Spaceyho role. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Hollywoodem odepsaný Kevin Spacey a několik mladých hereckých nadějí v typickém (ač skutečném) příběhu o jednom blyštivém vzestupu a strmém pádu. Nic nového nebo sofistikovaného se k nám nedostane, dramatického jakbysmet a bohužel i s tempem je to velmi podobné. Dlouho se mi nedařilo dostat na „stejnou vlnu“ jako parta mladíků, kteří zbohatli na jednom investičním schématu. Samozřejmě nejvíc se ovšem mluví a bude mluvit v souvislosti se Spaceym, na jehož osobě se ukazuje zaoceánské pokrytectví v té nejryzejší podobě. Snímek se v Americe hrál jen v lokálních kinech a po hercově sexuální kauze tak jde o další ránu poté, co ho vyštípali ze seriálu Dům z karet (právě Spacey seriál „udělal“) a co jeho postavu ve filmu Všechny prachy světa přetočili. Svět se zbláznil. A lepší už to zřejmě nebude. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Parta výrostků dobývá finanční svět, přičemž zpočátku se všechno nese v odlehčeném tempu, které je dneska děsně cool. To by mi ani tak nevadilo, ačkoliv je fakt, že jsem se do toho pořád nemohl dostat, což bylo dáno i ne příliš zajímavými postavami. Spíš jsem čekal na druhou polovinu filmu, kdy se to podle očekávání zvrtlo. Ale ani tady mě film nijak zvlášť nepotěšil. Přestala to být sice taková pohodička, ale vzdor dění jsem neměl pocit, že by nějak zvlášť přituhovalo. Zajímavé to bylo především herecky. Vedle výborného Spaceyho, který si střhl na delší dobu svou poslední roli, mě bavil především Elgort, ale ani on svojí postavu nedokázal vytáhnout nad průměr. Nemůžu říct, že by to bylo špatné, ale na druhou stranu tu není nic, co bylo hodné zapamatování. 50% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Dôstojná rozlúčka Spaceyho s filmovým plátnom, hoci tu bol "len" za výraznejšiu vedľajšiu postavu a celé to šialenstvo so sťahovaním filmu z kín je totálne smiešne. Film je ďalším z radu filmoch o gambleroch, ktorí sa snažia zarobiť na burze, ničím výnimočným nevybočuje z radu, snáď len príbehom samotným, ktorý núti sa zamyslieť nad tým, prečo sa ľudia tak bezcieľne ženú za peniazmi, ako by ferrari alebo kokaín mal urobiť ich život šťastnejší. Ale tento presah nebol tak zábavný ako filmy z podobného súdka, napríklad Vlk z Wallstreet. Mladý Elgort je nádejným hercom. ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"THE PERCEPTION OF REALITY IS MORE REAL THAN REALITY ITSELF." ----------- Týmto filmom sa s Kevinom lúčim a pomaly pripravujem na jeho dočasnú, niekoľkoročnú absenciu na filmovom plátne prvej ligy. V BBC podal kvalitný, nadpriemerný výkon, no neviem sa akosi oprostiť od myšlienky, že ak by vedel, že sa jedná o jeho "poslednú" rolu, vydal by zo seba ešte o čosi viac a pravdepodobne by z toho bol absolútny výkonový strop. Bolo predsa aj na čom stavať. Snímok pojednáva o investičnej skupine Billionaire Boys Club, ktorá zbohatla prostredníctvom Ponziho schémy. Film do prvej hodiny hodnotím veľmi kladne, no s prichádzajúcim záverom (posledných 30 minút) sa situácie viac a viac vyhrocovali, až vysoká kadencia dramatických udalostí spôsobila, že film už nepôsobil autenticky. Aj keď paradoxne sa to všetko skutočne stalo. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

  • Film byl nejprve dostupný k prodeji v digitální podobě a až poté šel do kin. I proto asi vydělal za svůj první den v kinech pouhých 126 amerických dolarů a za celý víkend 618 dolarů. [Zdroj: tvguru.cz] (Duoscop)

Související novinky

Kevin Spacey si zahraje v italském dramatu

Kevin Spacey si zahraje v italském dramatu

24.05.2021

Po četných obviněních a kauzách se v Hollywoodu před pár let zavřeli herci Kevinu Spaceymu dveře. A prozatím to nevypadá, že by se mu ještě někdy mohly otevřít. Nyní se ale herci přesto podařilo… (více)

Reklama

Reklama