Reklama

Reklama

Slave Girls

  • Velká Británie Prehistoric Women
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Lovecký průvodce David Marchand při stopování raněné šelmy zavítá až na území domorodého kmene uctívajícího primitivní božstvo bílého nosorožce. Tito náboženští fanatici odsoudí Davida k smrti, během slavnostního obětního rituálu se však David záhadně prolne do světa pravěkých žen-amazonek vedených brutální královnou Kari. Tyto brunetky ovládají nejen všechny plavovlasé ženy svého kmene, ale také skupinu mužských otroků. Když David odmítne nabídku roztoužené Kari stanout po jejím boku v čele společenství, je za trest odsouzen mezi otroky do želez. (dopitak)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

p6qwre 

všechny recenze uživatele

Příběh, zápletka, to zde není vůbec důležité. Hlavní je, že 80% z celkového trvání filmu jsou na plátně pouze modelky (a několik hereček) v bikinách z kožešin:) Hlavní zápornou hrdinku dobře hraje Martine Beswick, která mne zaujala už svým výkonem v dalším Hammer filmu Dr. Jekyll and Sister Hyde (1971). Posledních dvacet minut mne to už trochu nudilo, přeci jenom bylo dlouho dopředu jasné, jak to celé dopadne. ()

Reklama

dopitak odpad!

všechny recenze uživatele

Kompars druhořadých britských modelek a zároveň zřejmě i soutěž o nejpitomější účes. Existují filmy s dobře napsaným scénářem, s napsaným scénářem a se špatně napsaným scénářem. Váhám, jestli Prehistoric women nezařadit nejlépe do škatulky s neexistujícím scénářem, a to dokonce ani po natočení. Amatérismus od Hammerů, na hony vzdálený jejich excelentním gotickým hororům. Snímek se snaží sledovat hned čtyři světy – moderní existující zastoupený lovci v džungli, domorodý kmen, amazonky a nakonec jejich mužské otroky. Logika prostupů mezi jednotlivými sférami zůstává utajená až do konce a bohužel film nelze označit ani jako onanismus mužského oka, protože herečky - pravěké ženy jsou vesměs ošklivé, vůbec nic zajímavého neukáží, a neherecké projevy tu nejsou žádnou výjimkou. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama