Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jaime Lannister se potkává se vzdáleným příbuzným. Probudí to v něm zbytky svědomí? Těžko lze předvídat, jak tohle skončí. Daenerys, poslední z rodu Targaryenů, je pozvána na návštěvu do Domu nemrtvých a zdá se, že odmítnutí není správnou odpovědí. Theon Greyjoy vede pátrací výpravu. Jonova nezkušenost a mladická naivita zaviní, že ztrácí cestu ke svým druhům uprostřed mrazivé divočiny. Cersei Lannisterová se rozhodne, že se podělí se Sansou o několik myšlenek, překvapí ji tím, že přitom dokáže být nezvykle upřímná... (Česká televize)

(více)

Recenze (18)

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"You know nothing, Jon Snow." Najlepší článok tejto epizódy je jednoznačne Kingslayer, ktorého karma bola ešte v tejto časti príbehu vyložene záporná. Zaujímavé udalosti sa odohrali aj v Qarthe a Zimohrade. Pochod Jona a Ygritte sa našťastie už skončil, ako spomenul Hejtmy, túto linku tvorcovia moc bravúrne nezvládli. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedmá epizoda byla o něco slabší než ta předchozí, protože se až příliš věnovala Jonovu mrazivému putování, které bylo takové nicneříkající. Na druhou stranu mě potěšil Jaimeho pokus o útěk, rozhovor mezi Tywinem a Aryou a extrémně jsem se pobavil u Sansiny dějové linie. První perioda a v pokoji provoz jako na Rudné (pro obyvatele Čech jako na Václaváku). Dokonce i Ohař se stavil. Hmmm... ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokračuje sa v tempe predchádzajúcej časti, čiže z môjho osobného pohľadu je druhá polovica druhej série mierne odlišná od tej prvej. Najviac prekvapení nás čaká v orientálnom meste, kedy sa dozvieme, kto môže za krádež drakov a sme svedkami puču. Za múrom "takmer" Jon príde o panictvo, ale asi si bude musieť počkať nakoniec na kúpeľ a posteľ, takže je dobre, že zostalo "všetko po starom". ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Táto epizóda je asi najhustejšia plná príbehov hlavných hrdinov. Poctivý kus priestoru tu dostal hádam každý. Od zamrznutého severu až po slnečné púštne mesto kde Daenerys ukradli drakov, mimochodom tam sa dostavila taktiež nečakaná zrada... Tých je v tejto epizóde toľko, že mi to príde až na silu samoúčelné. Dúfam, že Jaime umrie!!! ()

LEATHERFAC 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Arya a Tywin Lanister - jejich neuvěřitelné setkání a promluvy jsou jedním z vrcholů seriálu. Arya ví kdo je Tywin - přesto k němu cítí respekt (kdo by ho mohl necítit - ač chvílemi přemýšlí zda-li by ho zvládnula zabít), mohl by být jejím skvělým dědečkem - ta chemie tam funguje geniálně. Přesto že Tywinův pošetilý královský vnuk nechal popravit jejího otce. Tywin naštěstí neví kdo je děvče které mu slouží - ale kdyby věděl... Proto jsou jejich promluvy napjaté, že by se daly krájet. A já tleskám ve stoje tvůrcům i oběma skvělým hercům. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama