Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V královském přístavišti se Tyrion Lannister setkává s Varysem. Tomu se vyplní přání pomstít se těm, kteří se ho pokusili zabít. Cersei se značně trápí, protože Margaery si jeho syna Joffreho omotala kolem prstu. Její otec nebude dbát na její radu a řekne jí svůj důvod. Varys se sblíží s matkou Margaery, přitom objevují podstatné „věci", na nichž mají společný zájem. Severně od Zdi jsou někteří členové Noční hlídky doslova na pokraji vzpoury. Jaime Lannister je svými únosci neustále ponižován, ale Brienne pro něj má nečekaná slova povzbuzení. Arya Starková dosáhne hlavní skupinu Bratrstva... (Česká televize)

(více)

Recenze (22)

pichta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vznikajúce priateľstvo medzi Margery a Sansou opäť mení vývoj udalosti. Na severe sa dej výraze posunul - táto vzbura bude viesť ku dôležitým udalostiam. Daenerys ukázala svoju silu, dôvtip, lesť a tým získala obrovskú armádu. Arya ma viac šťastia ako rozumu. Záver tohto dielu bol viac ako fascinujúci – amputácia. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednoducho skvelé. Kvalita 3. sezóny má doposiaľ stúpajúcu tendenciu a ja sa len obávam, aby 4. epizódou nedosiahla svoj vrchol. Jedna z najlepších epizód vôbec a napriek tomu, že ma spočiatku seriálu Daenerys Targaryen ako postava moc neoslovila, teraz uznávam, že najepickejšie momenty patria práve jej. ()

Reklama

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ide zase o epizódu ktorá je iba takým pomyselným mostom k posunu príbehu. Postavy sa síce nachádzajú na cestách a postupujú ďalej ale nič sa radikálneho nemení. Až na Daenerys a jej nečakaný ťah z predajcom armády. Na to, že je to podľa mňa postava celkom čestná, dokázala okradnúť obchodníka a 8000 statných vojakov. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V obrátkách a doposud jeden z nejlepších dílů. Spoustu intrik a tahání za nitky v Kings Landing, kde se zapojuje stále více a více postav, a především konečně méně scénáristické vaty na severu, přičemž jedna klíčová scéna posouvá celou severskou pasáž o míli kupředu a bezkonkurenční scény z Daenerys a draky. Epické až za ušima. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tretia sezóna sa štvrtou epizódou naplno rozbehla. Je to dané aj tým, že nás konečne čakajú aj masové scény a nechýba ani poriadna bitka medzi chlapmi. Treba ale dodať, že masové veľkolepé scény potrebuje tento prevažne na dialógoch postavený seriál ako soľ, ak má pútať neustále pozornosť. Že to bude s tým drakom nejaká habaďúra, bolo jasné od začiatku, ale že až taká, som teda nečakal. ()

Galerie (40)

Reklama

Reklama