Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tyrion získá nečekaného spojence. Daario požádá Daenerys, aby mu dovolila dělat to, co umí nejlépe. Jonovo varování ohledně zranitelnosti Zdi nikdo neposlouchá. Brienne na cestě s Podem si určí nový cíl. (HBO Europe)

Recenze (19)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vláčná epizoda, kde se spíše taktizuje a moc se mluví. Arya s Ohařem se sice neustále slovně pošťuchují, ale nic moc se neděje. Daenaris upevňuje moc nad druhým kontinentem a sever se připravuje na velkou bitvu. Zajímavé finále na Orlím hnízdě, které vzal do svých rukou Malíček. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím uznat,že mě sedmá epizoda oslovila více než předchozí díl. Arya s Ohařem vytvořili nesourodé dynamické duo, které na mě prostě funguje, řekl bych, že mě už nějakou dobu baví nejvíce ze všech přítomných. Tyrion je zábavný i v cele, Briennino pátrání má nový cíl, jen Daenerys a Zeď zase stagnují a mám neodbytný pocit, že Hora už podruhé změnil obličej, ale možná se pletu. ()

Reklama

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak musím uznať, že štvrtá séria ma zatiaľ baví zo všetkých najviac. Miestami mi to nepríde už ako prvoplánové šokovanie. Buď som si zvykol alebo ma to pomaličky začína baviť. Koniec so smrťou istej nemenovanej panovníčky-histerky tiež potešil. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak nepokračujeme priamo v procese s Tyrionom, ale navštevujeme ho spoločne s ostatnými postavami vo väzení. Nie že by to nebolo zaujímavé, ale skrátka pred "porotou" to bolo ešte zaujímavejšie. Zvraty nás čakajú skôr s mladou postavou Sophie Turner, na ktorý si kde kto robí zálusk a ono to nepriamo skonči v jednom prípade vraždou ďalšej dôležitej postavy, tentokrát od začiatku husto nesympatickej. Mám dojem, že čím je v seriáli menej postáv, tým ma baví viac. Kto umrie ako ďalší? A kto prežije štvrtú sezónu? ()

waits 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně konverzační díl, ale radost sama (až na koketujícího Daaria Naharise, kteréhož přeobsazení nepovažuji za štastné). Kromě koupající se Melisandry nabízí díl řadu chytlavých rozprav, v prvé řadě ty Tyriona s Jamiem, Bronnem a Oberynem, ale i ostatní linky jsou fajn, i když u všech se najdou rozdíly oproti knižní verzi. Od delší dobu cestujícího Ohaře s Ayrou, přes Brienne s Podryckem až po Lisu s Malíčkem - je vždy příjemné, když některá z vyloženě otravných postav. ()

Galerie (85)

Zajímavosti (2)

  • Islandský strongman Hafþór Júlíus Björnsson (Hora) tu drží obrovský obouruční meč, měřící kolem 180 cm, pouze v jedné ruce, přičemž mu nedělá problém s ním mávat nad hlavou. Drží ho ovšem v levé ruce, ačkoli je postava Hory v knižní předloze pravák. (ArsenalEagle)
  • Když si rudá kněžka Melisandre z Ašaje (Carice van Houten) sundá z krku náhrdelník, ve kterém je všechna její magie, má okamžitě začít stárnout, až nakonec zemře. Při koupeli ho ale nemá a nic se neděje. (Duoscop)

Reklama

Reklama