Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Do Krtkoměstečka vpadnou nečekaní návštěvníci. Lord Baelish je podroben výslechu. Ramsay se pokusí dokázat otci, že je hoden jeho přízně. O Tyrionově osudu je rozhodnuto. (HBO Europe)

Recenze (28)

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěrečný souboj má šťávu a nakonec i zvrat (autoři mě dostali a to ne tím, že bych si postavu oblíbil, prostě nečekané). Naivní Sansa konečně začne brát osud do vlastních rukou. Arya se nejspíš směje osudu, vlastně se nedivím, několikrát tak blízko a přitom tak daleko. Daeneris dále vladaří a jeden ptáček Varyse sice dozpíval, ale křídla mu nepolámali, tak může letět dále (což bylo lidské rozhodnutí). Co teď bude s Tyrionem? ()

david141474 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ty vole, čtvrtá řada je samé překvapení. Já jsem tušil, že to bude, ale v životě bych netušil, že to bude až tak dobrý. Každá linka je v tomhle díle skvělá. Ať je to linka s Ramseym Boltonem a Theonem Greyjoyem, také známým jako Smraďoch, nebo linka s Ohařem a Aryou. Pak je tu ještě opravdu skvělá linka s Khaleesi a Jorahem Mormontem, kterýho jsem si během seriálu celkem oblíbil a tohle byla opravdu silná linka. Opravdu mě zajímá jak to v téhle lince bude pokračovat, tuhle věc mezi Khaleesi a Jorahem Mormontem považuju za tu nejsilnější ze čtvrté série. No a pak je tady třešnička na dortu a tím je souboj, kterej začne opravdu dobře, no a pak přijde velký překvapení. Je to opravdu kvalitní díl! 20/10 zajímá mě jak bude pokračovat linka Khaleesi/Mormont. ()

Reklama

waits 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Většina dílu nebyla nijak uchvacující a drobné změny vůči knize byly poměrně rušivé (Beališ mnohem nejistější) a všechny aktuální události jsou prostě knižně podány mnohovrstevnatěji, včetně závěrečného souboje. Ten ovšem i tak stojí za to, i když pro diváka znamená další těžkou zkoušku pro jeho vnímání spravedlnosti (jasně, o tu tady nejde). ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děly se věci důležité, ale ty nepodstatné nezůstaly pozadu, proto je pro mě osmá epizoda nevyrovnaná. Začnu od kladných záležitostí, takže nejdříve musím paradoxně pochválit závěr s perfektním soubojem, postava Sansy Stark konečně prochází nějakým vývojem (a nemyslím tím, že je zase o rok starší) a Arya s Ohařem zase jednou dorazili do cíle své cesty. Události kolem Theona/ Smraďocha mě v podstatě nezajímají a rozhovory v tomto dílu byly převážně o ničem, takže tak. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Až na posledných 10 minút celkom nudný diel. Najväčší majster friendzonu dostal od Daenerys padáka kvôli zrade. Väčšieho smoliara som jakživ nevidel. Pobavilo avšak to ostatné ako postup divochov, Hound a Starková či Lord Baelish bolo iba vyplnenie vaty. Avšak počkať si na koniec za to stálo.. Nečakaný zvrat v súboji Hory a Oberyna (Ktorého som si obľúbil aj ja) ma celkom potešil.. Išlo o veľký epický súboj pomsty. ()

Galerie (50)

Reklama

Reklama