Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když dvouvaječná dvojčata zjistí, že jim jejich matka celá léta lže o jejich údajně zesnulém otci, vydávají se na cestu, aby ho našli. (Freeman Ent.)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (40)

Fr 

všechny recenze uživatele

„HELE. MY SE TĚ NESNAŽÍME VYDÍRAT. JEN CHCEME, TATI...“ /// Hroznej vopruz… Dva bráchové hledaj fotra (žádný malý děti… dospělý chlápci, kde jeden si myslí, že jeho život stojí za hovno a ten druhej je klikař. A většinou se chovaj jako kokoti). Berou to vážně a zjišťujou, že těch variant je víc. A víc… Tak je to takový…. Jako když třeba Bill Muray vzal Zlomený květiny. Nebo když holky sedly do Tátovy volhy… Okamžiky, který třeba jsou i vtipný - na mě to moc nefungovalo. Prostě nakonec je to vo takovým tom sbližování… ale s celkem fajn pointou. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chcu vzít bráchu na vejlet (aby si konečně zapíchal). 2.) U nás platí, že fotr je neznámej (a chystáme se ho hledat). 3.) Thx za titule „satanic.girl“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Na debut celkem slušná práce a je fajn vidět po delší době Owena Wilsona. Příběhově je to celkem zajímavé, dvouvaječná dvojčata se rozhodnou pátrat po svém otci a že to snadné nebude se dozví hned při prvním adeptovi, jelikož jejich máma v 70 letech na discotéce řádila a nohy roztahovat problém neměla. Je zde pár vtipných sexuálních narážek, má to fajn tempo a překvapivě velmi dobrý závěrečný zvrat, který slušně překvapil. Na jedno podívání fajn. 65% ()

Reklama

elanius 

všechny recenze uživatele

(72/2018) / Ving Rhames rules. Parádne cameo. Father Figures nie je rozhodne film pre každého. Hlavné dva dôvody sú dvaja hlavný herci. Owen Wilson v kombinácii s Ed Helmsom tipujem odradí veľa ľudí hneď zo začiatku. Tým viac, že obaja dostali na starosti totálne divné postavy. Zvláštny mix komédie (málo vtipnej) a drámy (málo dramatickej) je ale vo výsledku veľmi zaujímavým filmom, hlavne vďaka originálnej záplatke a pomaličky začínajúcej chémii ústrednej dvojky. Ako hovorím, ak niekomu tieto dva ksichty nesadnú, asi sa už nedostane k fáze, že by začal mať film rád. (7/10) ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Na dramu malo dojimave a na komediu malo vtipne. Premisa je celkom originalna, ale prevedenie celkom nuda. Ustredna dvojka chodi od jedneho potencionalneho otca k druhemu, ale dvakrat zabavne a ani zaujimave to nie je. Zachranuje to az vydarene finale a jeho pointa. Vysledkom je tuctovy priemer, ktory nestoji za pozretie. 5/10. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Lawrence Sher, který si jako kameraman přičuchnul k takové filmařině, jako je Joker (r.2109), Týpci a zbraně (r.2016) nebo Pařba ve Vegas (r.2009), si vyzkoušel jaké je to usednout na židličku označenou jmenovkou „režisér“. A zřejmě pochopil, že nestačí strčit do auta dvě osvědčené tváře, co se týče lehce nekorektních komedií a zbytek už se stane sám. Ale jinak jo. Helms s Wilsonem dělají to, co jim jde nejlépe. Zápletka je v pořádku. Sem tam se i upřímně zasmějete. Vedlejší postavy pomáhají, seč můžou….zmínil bych především Katt Williamse. Najede se i na lehce vážnější notu a celkově to docela šlape. Sher se přeci jenom od pánů Phillipse nebo Mottoly něco naučil, uvidíme, co bude dál. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (4)

  • Na konci filmu Helen (Glenn Close) spomína, že Peter (Ed Helms) a Kyle (Owen Wilson) sa narodili „tri dni pred Vianocami“ v decembri 1975. Film mal v USA kinopremiéru 22. decembra 2017, teda v deň 42. narodenín Kylea a Petra. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama