Reklama

Reklama

Jdi za svou hvězdou

(TV film)
  • Česko Chytni padající hvězdu (více)

Obsahy(1)

Herečka Sydney Clarkeová je slavná a zaměstnaná filmová hvězda. Každý ji zná z titulních stran časopisů a všichni vědí, že chystá svatbu s hereckým kolegou Ryanem. Že je rozmarná, utíká z natáčení a podobně? Ale to přece k velkým hvězdám patří a nikdo se nad tím nijak zvlášť nepozastavuje. Ale možná je Sydney skutečně nespokojená a něco podstatného jí chybí. A možná je dobře, že jednoho dne přistihne Ryana v choulostivé situaci se svou dublérkou. Nic jiného než utéct z natáčení jako vždycky ji nenapadne. Tentokrát to však nebude jen jako. V historickém kostýmu, bez vindry v kapse, za prudkého deště v neznámém lese se náhle z hvězdy filmového plátna stane obyčejné děvče na útěku, s dívčím jménem Cheryl Belsonová. Všechno špatné je však vždy pro něco dobré a tento den se pro Sydney - Cheryl stane vpravdě osudovým. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Šla do lesa.. Mám jít za ní ??" - "Hotel je odsud půl kilometru !! Bože !! A když budeme mít štěstí, sežere ji nějaký velký hladový rozzuřený zvíře !!" ;) ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Vhodné leda tak na časné ráno, když se vzbudíte a ne a ne znovu zabrat. Při sledování usnete do deseti minut. Vážně. Úspěch zaručen a rozhodně to není návykové. ()

Reklama

Jamal 

všechny recenze uživatele

Něco na způsob Majecticu, jenže herecky i dějově mnohem horší. A bez výpadku paměti. Herečka se objevuje v malém městečku, kde se všichni moc dobře znají a po jejím příjezdu se stává velice oblíbená. A tak to jde dál a společně se zakoukají do sebe ona a místní ředitel továrny na ocel. Pak ale přijde pár zvratů a očekávatelný konec, takže za tři protože jsem od toho stejně moc nečekal. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama