Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vědecké průzkumy dokazují, že 80 % lidí nevyužívá svoje silné stránky, svět tedy „běží" jen na 20 % svého potenciálu. Pořad Skrytý potenciál atraktivní formou ukáže, jak svoje silné stránky najít, jak se (nechat) motivovat, a to nejen prostřednictvím praktických návodů. Talk show s příběhem moderuje špičkový manažer Jan Mühlfeit. S pomocí odborníků a známých a úspěšných osobností pomáhá najít skryté možnosti lidem, kteří se do pořadu přihlásili s přáním změnit zásadním způsobem svůj život a pracovat na osobním rozvoji. Na základě televizní výzvy je pro každý díl pořadu vybrán člověk, který chce změnit svůj život. Náš hrdina dostane k dispozici psychologa a kouče, kteří s ním po dobu několika týdnů budou pracovat a pomohou mu nastartovat novou životní cestu. Moderátor v roli mentora najde pět jeho silných stránek a ukáže jeho skrytý potenciál. Součástí Skrytého potenciálu je také rozhovor moderátora s úspěšnou osobností, která své silné stránky již našla, a popíše, jak se to podařilo. V první řadě pořadu tak vystoupí například Marek Eben, Michal Horáček, Iveta Toušlová, Karel Vágner, Radek Jaroš, Patrik Eliáš nebo Karel Šíp. (Česká televize)

(více)

Recenze (13)

Yarwen odpad!

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem dát jednu hvězdu řekněme za trochu profesionálnější přístup na rozdíl od jiných reality show, pak jsem si ale všiml předem připravených otázek a korunu tomu nasadila galerie připojená k tomuto pořadu s několika nacvičenými pózami a trapně namířeným ukazováčkem směrem na nás. Odpad je zde odpovídající. ()

Brtniik 

všechny recenze uživatele

Tak toto je další (bezesporu překoupený) úlet ČT, který nezachrání ani Marek Eben! Nejděsivější je ovšem pan moderátor, který když otevře pusu, sebestředně se zašklebí a s koučovaným nešťastníkem si dá GM5, vytrhne diváka z počínající ochranné letargie... TV má pocit, že divák je debilní hovado (možná soudě podle toho, že přežije podobná díla a stále platí poplatky), kdy, v díle s Ivetou Toušlovou, děvuše splnili sen stát se rozhlasovou hlasatelkou. Vzali ji do rádia Impuls a dojemně alibisticky rozmazávali název onoho média. Myslím, že nerozmazané logo všem napovědělo. Otázkou je, proč dívku nevzali do partnerského ČRo. Její hlásání by, třeba na „dvojce“ (dříve stanice Praha), nenarušilo obvyklou úroveň. Paní Toušlová byla moc dobrá, ostatně je to můj kůň. Vydržím ještě díl s panem Cyrilem Höschelem, jinak brrr, už nikdy více! ---- Doplněno po čtyřech letech: Evidentně předchůdce TV Barrandov... ()

Reklama

Rami 

všechny recenze uživatele

Pořad má ohromný potenciál. Bohužel stojí a padá na vybraném obsahu. Divák se nedozví nic bližšího o účastnících (nevytvoří si k nim potřebný vztah, aby ho zajímal případný životní vývoj) ani o procesu jeho sebe poznávání. Což je velký problém, protože o tom vlastně pořad je. Při analýze osobností a následných možností účinkujících se příliš škatulkují a zjednodušují schopnosti do pouhých 5 bodů (asi aby tomu hloupý divák porozuměl). Takže to, co má možná (bohužel nevíme jistě, co probíhá v zákulisí) erudovanější podstatu, nakonec vyzní velmi povrchně. Moderátor má skvělé improvizační komunikační schopnosti. Projev uvádějících vět a připravených otázek a poznatků má ale příliš strojený a umělý. Pořad se prostě neumí prodat. ... Jinak to asi bude se službami koučů a zakoupenými testy odhalujícími nám našich 5 silných vlastností. To na celý tento pořad vrhá podezřelý stín manipulace s diváky (potencionálními kupci a pacienty / klienty). Tento pořad mně v něčem připomíná Poštu pro tebe, která trošičku zavání hyenismem. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama