Reklama

Reklama

Smrt Beth všechny zdrtila, ale novou energii do žil jim vlije cesta k Noahovi domů. Skupina se vydá na cestu, protože Beth si přála Noaha domů doprovodit. Pokud by dům ještě stál, mohl by být novým útočištěm pro všechny. Skupina se rozdělí do několika vozů. Rick, Tyreese, Glenn, Michonne a Noah vyrazí do osady. Bohužel hned první pohled jim stačí k tomu, aby zjistili, že osada padla. Noah i tak vleze dovnitř a všichni ostatní s ním. Pohled na zničené domy a mrtvoly všude kolem srazí Noaha na kolena. Rick, Glenn a Michonne vyrážejí na rychlý průzkum, aby posbírali věci, které by se jim mohly hodit. Tyreese zůstane u zoufalého Noaha. Snaží se ho uklidnit, ale vše dopadne tak, že se Noah rozeběhne domů, kde najde mrtvou matku. Tyreese prochází dům a nachází jednoho z Noahových bratrů, který je také mrtvý. Druhý bratr Tyreese kousne. Noah běží pro pomoc za ostatními... Trojice, která je na průzkumu, je psychicky na dně. Všichni doufali v nový domov a už jsou unavení z kočování. Michonne se snaží vymyslet, jak osadu opevnit, aby tam mohli zůstat, ale v tu chvíli uslyší Noaha, jak křičí o pomoc. Noah je zachráněn a teď všichni míří za Tyreesem. Ten mezitím ztratil hodně krve... (TV Prima)

(více)

Recenze (13)

Rodriguez 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další ze smutných dílů. Ona vůbec sama o sobě pátá řada se nese v duchu smrtky :-( Rick, Glenn, Michone a Tyreese se vydávají na místo, kam chtěla Beth vyrazit po osvobození s kamarádem. Jenže další pevnost padla a do hlubokého lesa trčí jen trosky spáleniště a zbořeného města s hromadou mrtvých mrtváků. 90% ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Snad nejpodceňovanější epizoda série vůbec. Nevyzpytatelná zombie sága, která mění barvy jako chameleon (béčková první řada - velkolepé mainstreamové melodrama ve druhé řadě - špinavé amorální bahno přežívání od třetí řady - ztráta všech jistot a nemilosrdná smrtka v páté řadě), vytasila jeden ze svých nejlepších dílů a jeho parametry, které by uživily celovečerní film, se samozřejmě zajídají většinovým fandům seriálu. Dobře vám tak. Epizoda s názvem What Happened and What's Going On je melancholicky zabarveným dokumentem o vypouštění duše ve světě, kde by dobří lidi nejradějc dobrovolně chcípli a přesto zkouší jít dál. I když už to nejde. Výborně napsaná, zrežírovaná i zahraná (Chad L. Coleman!) záležitost, jejíž kvalitu sice seriál nemůže udržet dlouhodobě, ale pokud na nás občas vytasí podobné "samostatné" trumfy, vůbec se zlobit nebudu. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je možné, že bych epizodu ohodnotil lépe, na můj vkus se v ní ale příliš moralizuje a vadí mi halucinační pasáže, které se až příliš často používají ve filmech i ve hrách. Všechno to moralizování a patos použité v tomto dílu byly navíc příliš prvoplánové na to, aby mě přesvědčily. ()

Galerie (41)

Reklama

Reklama