Reklama

Reklama

Skryté zlo

  • USA The Bye Bye Man (více)
Trailer 1

Když tři kamarádi z vysoké školy narazí na hrůzný původ skrytého zla, zjistí, že existuje jediný způsob, jak se vyhnout této kletbě: nemyslet na ni, nevyslovovat ji. Ale jakmile skryté zlo pronikne do vaší hlavy, je to právě to, co všechno řídí. Existuje způsob, jak se vymanit z této posedlosti a přežít? (Freeman Ent.)

Diskuze

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Tento film je v podstatě natočen tak aby jste na něj zapoměli... A to je asi jeho jedinný pozitivní účel. Ubohost i na amaterský počin... Což podle množství značek které se na tom podíleli nebyl. O to víc si ten odpad zaslouží... Už se ani nedivim že už je to skoro rok a stále nemá cz dabing... Jedinna kladna věc kterou bych pochválil je myšlenka Hellbonta... Který po srti sežere obětem oči a jazyk... Ve stilu, nevidím zlo, nikomu to neřeknu... Ale jinak od bubáka jsem čekal víc. Aspoň minulost... Tohle byl jen začarovaný kruh opalujícího se kliše, navíc umocněn velejiší rolí slřehotajího parchanta a zastupem fakt špatnych herců. Triků... A ve finále i příběhem.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Hmm... Celé je to jen o jednom zapomenutém nabytku. -_- Nebo to byla ta prokletá stříbrná mince? Napadla mě spojitost z Jidášem, lží a falší.. Ale ani o to se tvůrci ani trochu nepokusili. Celej film je jen jeden velký Candiman otazník... Docela smutné, jaké radoby horory se dneska točí... Špatné tahlé a nudné... Posledním dobrým vystřelem do tmy byl Remake TO" všechno ostatní jsou sračky... A tahle jim fakt vladne. ODPAD!

Extrakritik

Extrakritik (hodnocení, recenze)

Celkem sračka dobrá akorát tak pro třináctileté obecenstvo.Začátek byl celkem slibný,žádné laciné lekačky,žádná krvavá prasečina,prostě jenom dobrá atmosféra.Druhá polovina byla typický "mainstreamový" horůrek pro děcka.

ColorkaX

ColorkaX (hodnocení, recenze)

No co k tomu říct . Snad jen, že mě se film libíl. A zdejší hodnocení je zde podprůměrné jelikož jsou horší filmy s vyšším hodnocením.  Ale chápu tohle není opravdu pro každého . Rozhodně ne pro ty, kteří mají rádi povrchní horory, kde je sekání hlav na denním pořádku a a kde se konají typické krvavé dýchánky . Tady je zapotřebí více. Je to pro lidi, kteří dokáží ocenit psychologickou stránku filmu a ne jen tu fádní typickou hororovou, která se tu tak naschvál trochu schovává (Ale je tu) a díky ní vyniká spíše tak druhá psycho-dramatická linka.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

mzss1

Rozpočet byl na hororový žánr velmi velký a mnoho šikovných hororových režisérů by s ním dokázalo velké divy. Tady zkrátka studio obrovsky pochybilo ve výběru jmen. Režisérka 10 let nic nenatočila, nemluvě o hororu. A scénárista je podprůměrným seriálovým hercem. Jen naprostý zázrak mohl Bye Bye Mana uchránit od totálního propadnutí. Osoba, která rozhodla o jeho uvedení do českých kin, by měla dostat okamžitého padáka.

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Tohle je klasický typ moderních hororů, který se točí jako v továrně. Třeba Mervelovky, těch je. Musí se to brát takové jaké to je, slabší rozpočet, primitivní děj. Některé jsou úplně nudné, trapné a jiné zase na mizerný rozpočet a neznámé herce, jsou nečekaně dobré.

na příspěvěk reagoval Psychor

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

tak sou tři varianty, buď Psychor neviděl a hodnotil, jak se mu to hodilo, nebo hodnotil podle cam ripu s arabskými titulky a pak je tady ta šance že viděl jen ty trailery a podle  toho hodnotil 

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

mzss1

Nepleť Silvaně hlavu. Jedná se o velmi špatný horor, který uraží všechny opravdové znalce žánru. Jakožto zdejší hlavní expert na žánr horor jsem byl ve své lednové odborné predikci opět neomylný.

na příspěvěk reagoval mzss1, Yoshitsune

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Silvana

Byl to dobrý horor. ;) Pecky typu V zajetí démonů, Insidious a pod jsou nepřekonatelné, ale to neznamená, že by tento nenápadný počin urazil. Už jen potěšilo mít v tomto filmu sympatický mladý herce, který se nechovají jako idioti. Ani to PG-13 to nezkazilo. Lekaček bylo dost, k tomu slušné nápady a menší napětí. 

na příspěvěk reagoval Psychor

NEkrom4nT

NEkrom4nT (hodnocení, recenze)

Nejstrašidelnější je na tom filmu to, že čeští překladatelé dostávají zaplaceno za vymýšlení podobných názvů.

Narcis

Narcis (hodnocení, recenze)

Těším se na Trinity v tomdle filmu - od Odpočítávání jsem ji neviděl v žádné dobré roli ...

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Jako filmový expert přes žánr horor zbystřím vždy, když má jít do kina film natočený v žánru horor. Těším se.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Silvana

Silvana (hodnocení, recenze)

Psychor

Tvoj názor samozvaného "odborníka na žáner horor" ma vôbec nezaujíma... ale pobavil si ma, a to poriadne :)) Ešte si ten film ani nevidel, tak si tie svoje tvrdenia nechaj... a vlastne ho ani vôbec nemusíš pozerať, nikto ti to nekáže. Ale ja si ten horor určite rada pozriem a, áno, už sa na to veľmi teším :)

na příspěvěk reagoval mzss1

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

Silvana

Nevím, na co se těšíš, jelikož půjde o propadák nevídaných rozměrů. A to tvrdím jako zdejší hlavní odborník na žánr horor.

na příspěvěk reagoval Tonach, Silvana

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

Opět vidíme diletantské rozhodnutí distributorů. Tento horor nemá v kině co pohledávat. Jakožto zdejší hororový expert očekávám sterilní podívanou, která každého opravdového fanouška žánru uspí.

na příspěvěk reagoval Pilda17

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Reklama

Reklama