Reklama

Reklama

Maigret - Season 1 (2016) (série)


Maigret a případ mrtvého muže (S01E02)

(epizoda)
  • Česko Maigret a mrtvý muž (více)
TV spot

Obsahy(1)

Komisař Maigret řeší případ tajemného mrtvého muže. Vyšetřování se protne se sérií brutálních loupežných vražd... Rowan Atkinson, který se celosvětově proslavil jako věčný popleta Mr. Bean, si pro změnu zahrál slavného detektivního vyšetřovatele inspektora Maigreta. V příběhu z Paříže 50. let vyšetřuje vraždu hazardního hráče napojeného na brutální gang z Československa.  Díky Rowanu Atkinsonovi v hlavní roli a řadě výtečných herců v rolích vedlejších je Maigret a případ mrtvého muže detektivkou, kterou musíte vidět. (TV Prima)

(více)

Diskuze

konvicce

konvicce (hodnocení, recenze)

Rewol

Ty obavy jsou zbytečné, on hraje totiž v jejich "nároďáku" jako herec vážných rolí je skvělej, řekl bych že lepší než komik viděl jsem pár věcí s ním(ale jen úryvky).

konvicce

konvicce (hodnocení, recenze)

Karlas

Však to říká přímo ve filmu, jestli si prima udělala nějaké korektní titulky, mohu ti sehnat verzi s tím překladem.

Rewol

Rewol (hodnocení, recenze)

Obával som sa toho, že ako bude vyzerať Mr. Bean vo vážnej až dramatickej úlohe. Prvých 10-15 minút som stále očakával, že to predsa len nevydrží a nejakú tú "držku" ukáže ;) Ale zvládol to perfektne a musím uznať, že sa mi v tejto dramatickej pozícii páči oveľa viac ako v Mr. Beanovi, kde mi jeho "ksichty" liezli krkom... Myslím, že to Atkinson zvládol na výbornú a kľudne sa môže zbaviť Mr. Beana, určite má na to, aby zvládol aj normálne úlohy. Len trochu viac mimiky, zrejme sa obával, aby neskĺzol do komickej polohy, čo sa mu časom možno podarí ovládnuť ku spokojnosti fanúšikov filmu ;)

na příspěvěk reagoval konvicce

Karlas

Karlas (hodnocení, recenze)

Silvana

Sedí mu perfektně, o to víc, že je znám jen z komediálních rolí, super dabing Karla Heřmánka.

Silvana

Silvana (hodnocení, recenze)

Bolo to strašne nudné... dávam 1 hviezdičku za Rowana Atkinsona, keby tam nehral, určite by som to nepozerala. Takáto vážna rola mu ale vôbec nesedí, on sa hodí len do komédií, lebo ako Mr. Bean alebo Johnny English je perfektný.

na příspěvěk reagoval Karlas

Kaufman

Kaufman (hodnocení, recenze)

topvideo

Ruský gang z toho udělal až dabing. V originále je to gang z Československa. Nevím proč si použil z bývalého:-)

Karlas

Karlas (hodnocení, recenze)

Kaufman

Jinak TV Prima musí být asi trochu na hlavu, mají dabing s Rusama a v obsahu TV PRIMA je napsáno Československo :-).

na příspěvěk reagoval Kaufman

Karlas

Karlas (hodnocení, recenze)

Kaufman

Asi :-), proto mě to zajímá, jak to bylo skutečně, hledám někde tu originál verzi, jestli v ní mluví ten překladatel česky, tady mluvil samozřejmě rusky :-).

na příspěvěk reagoval Kaufman, konvicce

Karlas

Karlas (hodnocení, recenze)

Kaufman

V dabingu říkali Rusi, tak jsem nevěděl, jak to přesně je, protože i v textu je napsáno gang z Československa, a tady to na tv prima bylo z Ruska. Díky za info.

na příspěvěk reagoval Kaufman

konvicce

konvicce (hodnocení, recenze)

Nejlepší hláška z celého filmu: "Šéfinspektore, musím vás upozornit, že ta žena není Češka, ale Slovenka. Ti lidé z vesnich východu jsou nevzdělaní. Někteří na tom nejsou o moc lépe, než středověcí rolníci! O nic lépe než zvířata! Chtěl jsem vás na to upozornit."

na příspěvěk reagoval Kaufman, Karlas

Reklama

Reklama