Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Duluthský policista Gus Grimly během rutinního zásahu překvapivě zatýká hlavního podezřelého z trojnásobné vraždy v sousedním městečku Bemidji. Zadržený Lorne Malvo ho však varuje, že dělá chybu a vzápětí se působivým způsobem dostává na svobodu. Policistka Molly však pokračuje ve vyšetřování na vlastní pěst a z motelových záznamů dokáže zjistit Lorneho pravou identitu. Ve vazbě se ocitá také Lester, jenž se snaží uniknout dvěma slídilům, kteří mu jdou usilovně po krku. (Česká televize)

(více)

Recenze (10)

Radko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po zvoľnení cvalu v druhej a tretej časti opäť parádna epizóda. Polícia ako spása aj pohroma. Pomocník ako škodca. Hmyz v supermarkete, krv v sprche. Slušná práca. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak po pilote tu máme ďalšiu epizódu, ktorej niet čo vytknúť. Nejaký čas tu strávime na fízlici a dokonca sa tam aj v prekvapivom závere ocitneme znova, len v nečakanej situácii pre hlavného hrdinu. Otázka je, kto ním ale vlastne z tohto spektra postáv je. Pre špekulantov obsahuje táto epizóda návod, ako sa elegantne dostať z dočasného zadržania na polícii a ešte sa dočkať aj ospravedlnenia zo strany ochrancov zákona. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fakt jsem si oblíbil předtitulkové záležitosti, které vysvětlují části příběhu, jež předchází současnému ději. Děj čtvrté epizody opět postupoval velmi zvolna, ale mocně ho oživilo zadržení Lorne Malva i zajímavé zážitky Lestera Nygaarda. Mr. Numbers a Mr. Wrench mě nezklamali a velice mě baví. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama