Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po nečekaném znovushledání Lestera s Lornem v Las Vegas dochází k dalším třem brutálním vraždám. Vyděšený Lester prchá se svou novou manželkou zpět do Bemidji a plánuje zmizet do Mexika. Během příprav zběsilého útěku je doma zastihne těhotná policistka Molly, jíž telefonát lasvegaské policie přivádí na dobře známou stopu. Do městečka přijíždí také znepokojený Lorne a pátrá po Lesterovi, s nímž si plánuje vyřídit účty. (Česká televize)

(více)

Recenze (13)

K1NGSLAYER 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nepochopím, proč byla předešlá epizoda úplně uspávací, a tahle plná energie. Asi to scénárista dělá schválně, jinak si to opravdu neumím vysvětlit. "Lester, is this what you want?" - Malvo je zpět. Lester se zase ukázal jako šmejd co myslí jenom na sebe, a proto udělal to, co se stalo na konci dílu. Jsem zvědavý na poslední epizoda. Opravdu jsem zvědavý.. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborná návnada na finále, viac napätí z toho, ako to skončí, už byť nemôžme. Na scénu definitívne prichádzajú Pat a Mat z Farga a zdá sa, že ich zainteresovanosť do prípadu bude kľúčová pre celkové uzavretie celej krvavej záležitosti. Komu ale vo finále držať palce? No, každý si našiel tých svojich obľúbencov a vôbec to nemusí súvisieť s tým, kto z nich má aké morálne zásady. I keď po tom, čo na konci vymyslel Freeman, si možno nájdete inú obľúbenú postavu. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po oddechovém osmém dílu přišla brutální akcí nabitá devátá epizoda s naprosto strhujícím dějem a jako bonus přidal Lorne Malvo jednu ze svých zdánlivě neškodných záludností. Zdá se, že Lester svým chladnokrevným rozhodnutím v závěru dokončil svůj přerod v odporné monstrum. Vývoj postavy Martina Freemana patří k tomu nejlepšímu, co jsem v seriálové tvorbě viděl. ()

Tumbik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z Lestera se stal neskutečně vychytralej "zmrd", což dokazuje to, co udělal na konci dílu. Vypočítavost, předvídavost a inteligence mu rozhodně nechybí. Billy Bob Thornton a Martin Freeman se do svých rolí hodí úplně neskutečně. Perfektní. Lester, is this what you want? Jediný mindfuck, co jsem tak nějak nepochopil, je to, jak se Lester zachoval v tom výtahu... tím si udělal mocného nepřítele, ale asi ho nebaví poklidný život, jako vedl poslední rok a já jsem moc rád, že tomu tak je. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Lester... Is this what you want?... Yes or no?" Ak vás predchádzajúca časť nechala na pochybách, v akom tempe sa bude uberať záver série, táto opäť patrí k tým, ktoré pri sledovaní vyrazia divákovia niekoľkokrát dych. Pri opätovnom stretnutí Malva s Lesterom sa mrtvoly znova kopili a druhý menovaný rýchlo zistil, kto je pánom tejto hry... ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama