Reklama

Reklama

Dobrodružství ze Země Nezemě

(TV film)
  • Velká Británie Peter & Wendy

Obsahy(1)

Lucy čeká operace srdce, a aby si v nemocnici ukrátila čas, čte menším dětem dobrodružnou knihu o Petru Panovi. Příběh ji vtáhne natolik, že se sama ocitá v kouzelném a bezpečném světě Petra Pana... (TV Prima)

Recenze (3)

peetriss 

všechny recenze uživatele

Aplikovat příběhy Petera Pana jako únik z tísnivého prostředí nemocničního dětského oddělení? Proti tomu nic nenamítám, ale určitě z tohoto námětu šlo vygenerovat něco hodnotnějšího, než pouhý prázdný televizní konstrukt bez špetky fantazie. Stanley Tucci v trojroli i mladičká Hazel Doupe se snažili, na vyšší hodnocení je ale málo. 30% ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Tak ukrutná nuda a utrpení, že jsem nemohl přistoupit ani na 2*. Jde sice o další z řady adaptací Petra Pana, obsahově se nelišící od své předlohy, nicméně taková, že prostě nebaví. Spojení čtení příběhu z knihy s nemocničním prostředím a příběhem holky, která jde na operaci, bylo sice ke konci trochu zajímavé, ale jinak nevyvážené a vlastně ani smysl nedávající. Dětské postavy hrály-nehrály a celkové zpracování taky člověka na zadek neposadilo. Sám jsem rád, že jsem tento film, který jsem si chtěl pustit před vánoční večeří, vůbec přežil, protože se mi zdál nekonečný. Tedy, 101 minut na něco takového byla vážně ukrutná doba. Nikdy víc. 30% ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

TV adaptace Petra Pana, ale postrádá to život. Hezké že zde hraje Stanley Tucci, byl to pro něj snadno vydělaný šek. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama