Reklama

Reklama

Ansacu kjóšicu - Season 2

(série)
Trailer 3

Epizody(25)

Obsahy(1)

Prázdniny jsou u konce a s tím i jejich pobyt na Okinawě. Třídě 3. E začíná druhý semestr. Zatímco některé věci se oproti první semestru změnily, některé zůstaly stejné – například to že cílem je stále jejich žlutý učitel, které ho musejí zabít do konce školního roku, jinak to se Zemí nedopadne dobře. Odměna za zabití učitele 3. E se zvýšila a to zřejmě naláká další zabijáky. Jenomže 3. E to nechce přenechat někomu jinému – tolik se snažili, aby se z nich stali zabijáci, a proto chobotničáka chtějí zabít sami. (Zíza)

(více)

Recenze (7)

Zíza 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série se mi líbilo víc jen z toho důvodu, že byla více odlehčená, že v ní bylo více humoru. Tady zákonitě přituhuje, protože se celý příběh uzavírá, a tak se musí zabít či nezabít Koro-sensei. Místo lehkosti a humoru, kterého jsme měli v předchozí sérii velmi příjemné množství, nám nastupuje spíše drama, vysvětlování doposud nevysvětleného a některé díly mi přijdou jen jako výplně, jako „užijte si postavy, dokud je čas, za chvíli se zavírá krám“ a připadají mi zdlouhavé, až zbytečné, neboť již první série nás dostatečně s postavami seznámila. Naopak se i v této série najdou úchvatné okamžiky - například Karma vs Nagisa. Konec je uspokojivý, vše vysvětlující a dává čtenáři opravdu velký prostor na rozloučení se s postavami. Je to slabší, již mě to tolik nebavilo a byly zde okamžiky, kdy jsem se vysloveně nudila, ale to je dohromady několik minut z celé série. Nemělo to pro mě již to kouzlo. Přesto nadprůměr a určitě zábava pro celou rodinu. ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kvalitou si to drží nastavený standard první sezóny, ale příběhově jsme se dostali k mnohem důležitějším věcem, které u mě celkový dojem zvyšují. Dostávám odpovědi na otázky, které mě nejvíc zajímali a ty odpovědi jsou přesně tak skvělé, jak jsem si je přál. Už vím kdo je Koro-sensei a jeho backstory je opravdu velmi dobrá, vztahy se neustále vyvíjejí a souboj Karma vs Nagisa mě opravdu hodně bavil. Zkrátka akce je pořád hodně dobrá, humor se mi líbí, postavy mám rád a jejich chování a vůbec to kam celý příběh došel považuji za velmi povedené. 9/10 ()

Scalpelexis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A mě zase bavila více sezóna číslo dva. Důvod byl přesně opačný od Zízy: Zabijácká třída už se nesnažila tvrdošíjně lpět na komediální stránce. Sem tam nějaký vtípek padne, jenže když se smráká, jde to těžko. Časový press všech postav před nevyhnutelným rozpohybovává děj, odpovědi vyplavou na povrch a pak už je to vše o rozhodnutí, jakou cestu zvolit na té největší z křižovatek. Nemám pocit, že bych byl zahlcený fillerama a i přes to, že poměrně dost nelogičností bych našel (otočky o 180 během pár minut mi prostě nevoní), lehce se odpouštějí jinak konzistentnímu příběhu, který začne divákovi cloumat s emocemi jak hurikán se stébly trávy. Tuna předpokladů je poměrně lehce uhádnutelná a očekávaná, ale budiž důkazem naservírované kvality, že seriál zaujme a je jak zábavný, tak napínavý, i když čelí této překážce / neduhu. Zázrakem se mu podařilo mi do hlavy i vštípit většinu třídy (díky důrazu na drobný vývoj každé z nich), což jsem po první sérii považoval za nereálný. Kvůli tomu budete buďto poslední díly milovat anebo nesnášet a to z naprosto stejného důvodu. Užil jsem si Koro-senseie a spol. dosyta a i když mě toho až tolik nenaučili, je obtížné nezvednout palec. ()

Starletka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek působí jako celkem standardní pokračování v duchu druhé půlky první řady, jenže velmi brzo začne řídnout humor, vata naproti tomu houstne a když se začne hrát na super-vážné drama plné na sílu narvaných zápletek a backstories jednotlivých postav bez jakéhokoliv předchozího náznaku (za všechny jmenujme Kayano, ale ani nepropracované backstory Sensei-e se mi nelíbilo), začala jsem se vyloženě nudit a odpočítávat minuty do konce. Ani závěr mě upřímně moc nenadchl, i když uznávám, že předposlední epizoda byla smutná (ovšem to, co se dělo před ní, mi leda připomnělo všechno co nenávidím na shounen žánru). První série nebyla nic vyloženě zázračného a taky občas měla své stupidní momenty, ale jako celek se mi určitě líbila víc. 5/10 ()

Hees 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhú sezónu nepokladám ani za o moc lepšiu ako prvú, možno len o maličký kúsok lepšou je. Pozitívom je občasné lepšie sústredenie na iné postavy ako je samotný Koro Sensei. Občasné lepšie naväzovanie jednotlivých dielov na seba a to hlavne tak globálne, že druhá séria pôsobí lepším dojmom, keď ju dopozeráte. Podľa mňa krok v pred oproti tomu čo sme videli v prvej sezóne a tak sa môžeme tešiť možno na tretiu? ()

Herr_Karotte 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série je míň epizodiální a konečně se dozvídáme něco více o hlavní postavě. Celé série si drzí vzrůstající napětí a konečné vyústění se mi dost líbilo. Strukturou děje se sice řadí mezi standardní schémata, ale pořád si drží punc originálity a celkově se mi hodně líbila. Solidní **** ()

SaMaeL98 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vítězí nad první sérií. Anime u mě nejvíce krájí cibuli, skoro každé... Super zakončení... Dá se říct, že to ve mně něco zanechalo. Určitě se to vymyká klasickému vzorci "beach episode included" anime. Za mě jedno z nejlepších. ()

Reklama

Reklama