Reklama

Reklama

Chainsaw

Obsahy(1)

Manažér zábavného parku najme ako novú atrakciu obrovského chlapa, ktorý má so svojou motorovou pílou vystrašiť návštevníkov strašidelného domu. Muž si však svoju úlohu zoberie až príliš k srdcu, a tak sa začína brutálny masaker, a zároveň perfektná "show" pre nevedomých divákov. (Marceloo)

Recenze (13)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Manažér zábavného parku najme ako novú atrakciu obrovitánskeho chlapa, ktorý má so svojou motorovou pílou vystrašiť návštevníkov strašidelného domu. Muž si však svoju úlohu zoberie až príliš k srdcu, a tak sa začína brutálny masaker a perfektná show pre nevedomých divákov. - Parádny krátkometrážny masaker. V línii, v ktorej má fungovať, čiže gore, funguje velmi dobre a všetko sa mi páčilo. Bezcharakterný vrah, strašidelný dom a frajer so svojou vyplašenou priatelkou poskytnú naprosto dokonalé zázemie pre klasickú vyvražďovačku. Ako negatívum vnímam niekolko absolútne nefunkčných lakačiek, ktoré sa do kontextu síce hodili, ale na mňa osobne nepôsobili tak, ako mali. Meno Eli Roth priláka určite pozornosť aj napriek tomu, že ide o krátkometrážny horor. Nechápem čím je spôsobené to, že Kirby Bliss Blanton vyzerá vždy úplne inak, ale aj tak sa na ňu pozerá velmi dobre. Pán David Dinetz ma príjemne prekvapil a pevne dúfam, že pri horore zostane aj naďalej, pretože jeho debut nebol vôbec márny. + herečka z The Green Inferno ()

CANNIBAL 

všechny recenze uživatele

Celkem solidní kraťas. Dojem snad kazí jen vytlemený páreček na konci filmu chroupající chipsy, který stahuje důvěryhodnost snímku poněkud dolů a určitě cákající oranžová krev. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Hezké, milé, poučné. Motorovou pilu je dobré vzít si sebou, i když jdete jen tak na "lehko". V zábavním parku může být krvavo. Zajdete si na atrakci Dům hrůzy ve dvou, vrátí se jen pořezané oblečení. Detaily při porcování jsou moc fajnově vyvedeny, něco podobně originálně nasnímaného se jen tak nevidí. Občas do filmu skočil takový ten režijní nešvar začínajících hororových režisérů, že vše musí být dotaženo do absurdna. Začátek a prostředek je z toho pohledu působivější, než třeba přetažená pointa. Pilous s motorovkou je nepříjemný maník, milenecká dvojice celkem sympatická. Najde se nějaký dobrák, který dá šíleně se jevící tvůrčí dvojce peníze na celovečerní film, aby to rozbalila naplno?! Producenta se zvučným jménem už mají (Eli Roth). Teď už jen čekat, že po dobře vyvedeném hororovém krátkometrážníku, přijde dynamický brutál horor, v němž gore zasviní divákům hadry. Panečku, Dinetz & Trussell na to mají. 80% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Na krátkometrážní kousek docela solidní nářez. Taková atrakce se v zábavním parku hned tak nevidí. Ti co mají rádi psychopaty s motorovou pilou jsou vřele vítáni. Rovnou si kupte lístky dva, páč nebudete určitě litovat. Snímek má slušnou atmosféru, ucházející triky i zvukový doprovod. Určitě to patří k tomu lepšímu, co bylo poslední dobou natočená. Navíc ty gore scény určitě stojí za pozornost. Krvavá jatka já rád, takže tady musím dát nadprůměrné hodnocení i kdybych nechtěl. 70%. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Poctivý Hommage Texas chainsaw massacre. Nie úplná kópia, pretože ako to už v krátkometrážnych filmoch býva, má to originálne finále ale je tu cítiť nádych starej školy, čo je pre mňa veľké pozitívum. Gore podarené tiež. Páčilo sa mi to. ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Příjemnej kraťas. Víc takovejch. Nemám s tím zásadní problém. Archivní pilka ještě pořád umí řezat (rok výroby tipuju tak 1960) a pan Pila nám trochu moc vyrostl. Ale přece tam nebude řezat 45 kilovej frajer. Příběh jednoduchej, gore bezva, pointa taktéž. 80% ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Aneb když jedné atrakci v zábavním parku rupne v bedně. Produkce Eli Roth? Příjemný a vizuálně působivý kraťas. Hudba na konci super, jen moc málo gore. Pointa ušla. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdy vážně jen z milosti za dost obtížné, ale prvotřídně zobrazené gore efekty a atraktivní soundtrack. A taky chci udělat Elimu aspoň malou radost. ()

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Parádný krvavý kraťas s ešte lepšou hudbou. Chainsaw je poriadne našlapané "fake intro" s rukopisom Eliho Rotha. A aj na tak krátkej ploche funguje tento horor tak ako má a ja by som ani nebol proti "celovečeráku" s takýmto nádychom. 90 %!! ()

Reklama

Reklama