Reklama

Reklama

Anihilace

  • Velká Británie Annihilation (více)
Trailer 4

VOD (1)

Na Zemi se objevil nový, neznámý ekosystém. Každý, kdo se ho rozhodl prozkoumat, v něm nenávratně zmizí. Až na manžela mladé bioložky, která se teď vydává v jeho stopách, aby pochopila, proč se tak změnil. (CinemArt)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
palox

palox (hodnocení, recenze)

Film nahodneho sledu dejov, bez hlavy a paty. 2*, z toho jedna za graticke efekty. Niektore.

na příspěvěk reagoval runner85

pantokrator

pantokrator (hodnocení, recenze)

Tryskomyš

Tuhle mantru si pilně opakuj stokrát denně a zemřeš po dlouhých létech utrpení vlastní rukou, nespokojená, zahořklá a všemi pro svou nesnesitelnost opuštěná. Jako moje máma.

Uživatel Tryskomyš smazal svůj příspěvek.

runner85

runner85 (hodnocení, recenze)

táto súčasná diskusia mi pripomenula jeden vtip 

 

"Jana, 23 rokov:

Môžete mi, páni z mužského magazínu, poradiť, kde nájdem nejakého normálneho chlapa???

Veľmi radi. Normálneho chlapa nájdeš takmer všade. Takže to, že si takého ešte nenašla, bude zrejme spočívať v tom, že si takého vlastne nehľadala. Môj osobný názor je, že sa tu zjavne nestretáva dopyt s ponukou, čo je častý problém pri hľadaní svojej polovičky.

Vzhľadom na to, že si vo svojej otázke dosť nekonkrétna a nedefinovala si, ako si toho normálneho chlapa predstavuješ, urobím to za teba. Normálny chlap bude zrejme v tvojom ponímaní niekto s nasledovnými charakteristikami: dobre vyzerajúci; vysoký, ale zase nie basketbalista; štíhly, ale nie chudý; inteligentný; vtipný, ale nie šašo; trochu starší, ale pod 30; dobre zarábajúci; ambiciózny a ctižiadostivý, ale nevenujúci všetok svoj čas v práci; v posteli Rocco Siffredi, ale mimo vzťahu totálny asexuál; tolerantný, ale aj dominantný; rodinne založený, zároveň nezávislý a trochu rebel; pije len málo, ale keď si predsa len vypije, je zábavný, nie oplzlý a trápny. Jednoducho, taký zábavný kulturista-intelektuál.

S radosťou ti oznamujeme, že taký chlap nielenže nie je normálny, ale ani neexistuje. Ak by ale existoval, jeho požiadavky na potenciálnu partnerku by boli asi takéto:

dobre vyzerajúca s peknou postavou a dlhými vlasmi; starajúca sa o seba, no zároveň nie tráviaca všetok čas na kozmetike, v soláriu a kaderníctve; trochu mladšia, ale zase nie tínedžerka; mentálne na úrovni s dobrým rozhľadom, zase ale nie inteligentná natoľko, aby zatienila muža; vie variť a ovláda domáce práce, tieto vykonáva iba v tangáčoch; v posteli primerane zvrhlá a perverzná, mierne submisívna, zároveň iniciatívna; má vlastný vkus v obliekaní, nie veľmi výstredný, no zároveň dostatočne sexi; vyzná sa v umení, no neotravuje s tým každého naokolo; má zaujímavé zamestnanie, no práca nie je jej priorita; nie je hysterická, urážlivá a nemá problémy s matkou.

Takže, Jana, spĺňaš všetky tieto kritériá? No vidíš"

Vecernicek

Vecernicek (hodnocení, recenze)

Tryskomyš

Já zas nezavadím o pořádnou ženu, nosí to kozačky, nalakovaný nehty, furt to drží v ruce patlafon a zajímají je, jen nákupy. A překvapuje mě že i vesnický žáby mají stejné sklony, jak nemáš BMW jsi vzduch. Domnívám se, že jen trpíte falešnou představou, že správný chlap má být automaticky idol žen. To je právě ta největší blbost, kterou máte zakořeněnou z dětsví z pohádek. Typické: "přijede princ na bílém koni, finančně zajištěnej s velkým barákem a vy budete královna a o všem rozhodovat." Přitom ten princ prachy sdědil po rodičích, kteří okradli poddané, neumí doma vůbec nic, jen se flákat projížděním na koni po království a dělat co se mu zlíbí jako nevychovaný spratek vychováváný tolerantní (volnou) výchovou s tím že jeho postavení a tátovy prachy všecky blbosti vyžehlí. Tu a tam ohnout nějakou chudou holku. Ale hlavně na všechno doma má otroky, takže neumí opravit dřez, kapající kohoutek, přivrtat poličku natož postavit barák. Ale pro Vás to je alfa s velkýma koulema. Pro mě je to nula. Některé z holek dokonce vyžadují "drsnější" zacházení aby se cítili správně submisivně, jako ženy, oddané alfa samci a potřebují aby je partner mlátil. S hodným klukem taková holka nevydrží ani pět minut. Musí dostat po tlamě aby byla poslušná. No kdo by jste doma chtěl takovou špínu, ke které se musíte chovat jak ke kusu hadru? Já teda ne. Já už jsem se rozhodl, pokud se mi rodina založit nepodaří, tak se na stáří stěhuju do thajska, píchat tam levný prostitutky. kašlu na ČR, tady je to stejně už ztracenej případ...

na příspěvěk reagoval mm13

Idée_fixe

Idée_fixe (hodnocení, recenze)

Tryskomyš

No tý piraňo, drsný. Jako netvrdím, že takoví chlapi, jak popisuješ, nejsou, ale takhle to vypadá, že snad ani jiní taky ne. Mrzí mě, že jsi zřejmě neměla moc štěstí na ty správný chlapy.

No já nevím, já znám zase naopak docela dost těch fakt dobrých, a většina z nich má (nebo měla) i stabilní, šťastný vztah.

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

verbal

verbal (hodnocení, recenze)

Tryskomyš

A zkoušelo jsi někdy nahazovat mezi kutily a modeláře? Tam by se určitě nějaký zoufalec našel. Přinejhorším zalov mezi křesťany.

na příspěvěk reagoval marlboro

Tryskomyš

Tryskomyš (hodnocení, recenze)

mm13

Pořádného chlapa nepotkáš. A když ano, tak nakonec zjistíš, že je to děvkař a že tě jenom využil. Takže ve finále pořádný chlap, kterého by sis mohla vážit pro jeho chlapství zase není k použití. Maximálně na to jedno.

na příspěvěk reagoval verbal, Idée_fixe, Vecernicek, pantokrator

Idée_fixe

Idée_fixe (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

No tak to je potom jedině dobře. To každý říci nemůže (resp. může, ale není to vždy pravda).

Já tě v reálu neznám, takže nemohu posoudit - co myslíte lidi, dá se mu věřit?? ;-D

Idée_fixe

Idée_fixe (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Ha! To už jsem taky slyšela, z vícero stran, takže asi na tom něco bude, na druhou stranu ale jistě taková není každá, resp. i některý hajzlík toho dobráka dokáže setsakramentsky dobře zahrát, to by se to tu jinak nehemžilo kupř. samými "sňatkovými podvodníky" a oklamanými (povětšinou bohatými) paničkami. ;-)

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Idée_fixe

jako ano sou mezi námi i tací, kteří mužům nedělají dobrou reklamu, ale vy "ženy" to prej hned poznáte, jestli je to kretén či ne, zatímco my muži jsme natvrdlí a nepoznáme, hned bydlenku a jsme dost důvěřivý. 

na příspěvěk reagoval Idée_fixe

Související novinky

Co nového chystá Alex Garland?

Co nového chystá Alex Garland?

24.01.2022

Režisér a scenárista Alex Garland (Dredd, Ex Machina) má za sebou některé z nejzajímavějších sci-fi projektů posledních let. Jeho režijní prvotina Ex Machina nadchla většinu diváků i kritiků,… (více)

Režisér Ex Machiny si vybral další projekt

Režisér Ex Machiny si vybral další projekt

07.01.2021

Režisér Ex Machiny nebo Annihilation Alex Garland si zřejmě konečně vybral svůj další projekt. Původně se zdálo, že se filmař po svém posledním seriálovém projektu Devs uchytí v televizi, nakonec… (více)

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama