Reklama

Reklama

NXT vůbec poprvé zavítá do Velké Británie, kde se můžete těšit na zápasy jako Apollo Crews vs. Baron Corbin. Na Emmu vs. Asuka, která je v NXT čerstvým nováčkem. O NXT tag týmové tituly svedou souboj držitelé Dash a Dawson proti oblíbencům Enzo Amore a Colin Cassady za doprovodu Carmelly, která je "Hot and Hell". Také o NXT Woman´s titul se bude bojovat. Čerstvý nováček v NXT Nia Jax, která je dvakrát větší než soupeřka, vyzve současnou držitelku titulu a velmi populární divu z NXT. Je to Bayley! Ale hlavní tahák bude ještě větší show než předchozí zápasy. Souboj o ten hlavní NXT titul povedou držitel Finn Balor vs. Samoa Joe, přičemž jako heel charakter bude vystupovat Joe. (lost815)

(více)

Recenze (1)

GTS_PUNK 

všechny recenze uživatele

Posledná show NXT TakeOver v roku 2015 rozmetala Londýn a vďaka famóznym zápasom a elektrizujúcemu britskému publiku bola dôstojnou rozlúčkou s končiacim kalendárnym rokom. Produkt NXT mesiac po mesiaci rastie, naberá na popularite a wrestleri po celom svete ho označujú ako " A place to be", ktorým bezpochyby je. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (1)

  • Oficiální písničkou této show je skladba „Could Have Been Me“ od The Struts. Druhou oficiální skladbou je píseň „Aces of Spades“ od Motörhead. (lost815)

Reklama

Reklama